sv.onlinewebcreations.com

VM ger en signifikant ökning av antalet tittare på strömmande videor, säger Zoom.in, den största leverantören av strömmande videor i Nederländerna. Företaget har sett en ökning med cirka 30 procent i visningstall sedan starten av turneringen. Zoom.in levererar videor till cirka 60 webbplatser, inklusive Telegraaf, Nu.nl och Voetbal International.

Den mest populära världscupfilmen hittills är "fotbollskvinnor i kryddig världscupunderkläder", säger Evert Siderius van Zoom.in. "Underhållningsprodukter är bland de mest populära. Många webbplatser tycker om att visa dessa videor och de visar också videoklippen längre än videor som rent handlar om fotboll. "En underhållningsvideo med World Cup-temat är mer tidlös än en video om" nattens fotbollsmatch ", förklarar Siderius. Av den anledningen har underhållningsvideor en längre livslängd och därmed högre visningsfigur.

Zoom.in producerar i genomsnitt 60 video per dag; Under världscupen ökade antalet till 70. De extra videon handlar om VM, enligt Siderius. "Vi har avtal om detta med utgivarna av våra videoklipp, som De Telegraaf och Voetbal International. Under VM levererar vi extra videor från Tyskland. "

De flesta videoklipp ses på De Telegraafs webbplats. Enligt Siderius beror detta inte bara på det stora antalet besökare som besöker webbplatsen, men också på grund av hur De Telegraaf presenterar videor på webbplatsen. "De gör det väldigt taktiskt På hemsidan visas de många videor. många människor klickar på det. "

För VM-videoklippet Zoom.in jobbar med tre annonsörer som visar reklamfilmer i början av streamingvideor. Den viktigaste kampanjen är Achmeas. Försäkringsbolaget uppvisar olika reklamfilmer kring kampanjen "Vad du hellre inte skulle tänka på, vi tänker på det." Vodafone tar upp Vodafone Live-tjänsten med reklamfilmer. Regeringen annonserar också med Bobs reklamfilmer, även om dessa reklamfilmer också kan ses i videon från andra världsklass från Zoom.in.

Varje månad visas videon från Zoom.in ungefär tre och en halv miljon gånger. Siderius: "För juni månad är vi på väg till en visningsrekord."

Mobile World Cup-videor
Hur populära är mobila VM-videoklipp? För Vodafone är världscupen en anledning till att uppmärksamma mobil-tv. Företaget gör detta med en daglig video-nyheter från världscupen, sammanfattningar och MMS-larm. En talesman: "Några tiotusentals holländare tittade på den sammanfattning som vi strömmar efter Orange Squadas första match. Vi säger inte hur mycket det var totalt, videon är fortfarande tillgängliga, vi säger inte av konkurrensskäl. "

Vodafone-talesmännen säger att mobilvideo är speciellt intressant för kunderna när tilltalande händelser äger rum. "Folk vill titta på nyheterna." Antalet nederländska personer som tittar på streaming video håller regelbundet Vodafone framåt.

Top