sv.onlinewebcreations.com

Vodafone presenterar idag en ny prenumerationsblankett: Red Together. Med detta erbjudande kan familjemedlemmar slå samman prenumerationer, vilket ger dem en stor databas att dela. Kunder med detta erbjudande får också dubbeldata och kan göra obegränsade samtal och textmeddelanden i Nederländerna och övriga EU.

Erbjudandet består av ett Red Together-abonnemang och en Red-Together Extra-prenumeration. En Red Tillsammans prenumeration kostar 45 euro och innehåller 40 GB med obegränsat samtal och textning och 100 gratis samtal minuter från Nederländerna till nummer i EU. Extra-varianten kostar 15 euro, har samma ringer och textningsfördelar, men innehåller inte egen databas tills dessa prenumerationer är länkade till varandra. Därefter dubblar datamängden till 80 GB och kan delas upp ihop. I kombination med Ziggo fördubblas denna databank igen till 160 GB. En tredje, fjärde eller femte familjemedlem kan också gå med i gruppen med ett extraabonnemang och dra nytta av gemensamt databas.

Marcel de Groot, direktör för konsumentmarknaden vid VodafoneZiggo: "Tiderna förändras, familjer förändras och hur vi kommunicerar med varandra och världen runt omkring oss. Tekniken spelar en allt viktigare roll i detta. Digitalisering kan spela en mycket positiv roll i familjernas liv, men det är viktigt att vi hanterar det medvetet. Denna typ av prenumeration, där familjer kan buntas abonnemang, dela data tillsammans och hantera dem, kommer till nytta. "

För kunder med Red Sams-abonnemang som också har ett abonnemang med Ziggo, gäller även de kostnadsfria extramaterialen: de får en rabatt på 5 euro (från 45 € till 40 €) och ytterligare dubbling av uppgifterna. För kunder som kombinerar Red tillsammans med Ziggo, är dataknippen 160 GB per månad.

Delning är omtänksam

Vodafone-kunder kan redan skapa en Red Together-grupp från två personer, prenumerationerna registreras sedan på ett konto. Gruppchefen kan använda flera funktioner i My Vodafone-appen. Detta gör det möjligt för chefen att se den gemensamma förbrukningen och distribuera data. Det är också möjligt att ställa in meddelanden per användare och för att aktivera en pausknapp.

Företagskunder kan också gå med i Red Together. Mer information om Red Together finns på hemsidan www.vodafone.nl/together.

Top