sv.onlinewebcreations.com

Safariparken Beekse Bergen har lanserat ett spel på Facebook, där användarna kan skapa sin egen virtuella safaripark. Användare måste regelbundet återvända till spelet för att behålla, till exempel, deras inköpta vilda djur.

Som med välkända sociala spel arbetar Beekse Bergen också för sitt spel med en miljö som spelaren måste behålla och för vilken det är nödvändigt att regelbundet återvända till spelet. I spelet kan vissa produkter köpas med virtuella valutor, som vilda djur eller en glassvagn för besöket.

Med det här spelet är det inte möjligt att köpa ytterligare framsteg eller virtuella produkter med små betalningar, vilket är fallet med andra liknande spel. Spelaren kan bara tjäna virtuella mynt genom sina handlingar i spelet. Ju fler besökare besöker en park, desto mer pengar kommer in.

Vänner kan också besöka varandras safaripark på nätverket. Dessutom verkar några sociala element ha genomförts. Spelet är dock under utveckling, säger en talesman. På sikt måste fler djur bearbetas i spelet och andra saker kan anpassas, till exempel en safaribuss som behöver drivas och en bro som måste bibehållas, för annars kommer den att kollapsa över tiden.

Spelet är nu en liten månad live, där det testas av en liten grupp för möjliga fel. Under tiden finns det 300 spelare, men detta nummer måste öka på kort sikt, hoppas talesökaren, till 10 000 spelare.

Syftet med spelet är att övertyga spelarna att även besöka offline parken. Antalet fans för Facebook för Beekse Bergen bör också ökas.

Spelet kommer förblir i luften för tillfället. Det finns inget slutdatum ännu. För andra nöjesparker i Libéma, som även inkluderar Beekse Bergen, övervägas en liknande typ av spel.

Redaktionen

Populära Kategorier

Top