sv.onlinewebcreations.com

Bunzl Retail & Industry, specialist inom förpackning, engångs- och hygienprodukter har blivit affärspartner till Thuiswinkel.org. Med detta visar Bunzl återigen att det investerar i kvalitet och innovation för webbshopindustrin. Med detta partnerskap är Bunzl också föredragen leverantör för webbshops.

Lansering av dispatch-packagingshop.nl

"Affärspartnerskapet med Thuiswinkel.org är ett logiskt steg för Bunzl. Bunzl lanserade en webbshop sommaren 2013 specifikt för webbshop, www.verzendverpakkingenshop.nl. Här kan webbhandlare enkelt och säkert beställa sina fraktförpackningar och relaterade föremål. Vi har också ett team av specialiserade kontochefer som bland annat rådfrågar specifika förpackningslösningar. "Enligt Brigitte van den Boogaard, projektledare.

Thuiswinkel.org

Thuiswinkel.org är den viktigaste föreningen för webbbutiker i Nederländerna och publicerar Thuiswinkel Waarborg kvalitetsmärke. Detta är kvalitetsmärket för webbbutiker och konsumenter. Affärspartnersprogrammet Thuiswinkel.org fokuserar på leverantörer och tjänsteleverantörer (B2B), som bevisligen är inblandade i företag som säljer produkter och tjänster via internet, katalog eller post till konsumenter.

Om Bunzl Retail & Industry

Bunzl Retail & Industry är en totalleverantör inom förpacknings-, engångs- och hygienprodukter för livsmedels- och icke-livsmedelssektorn. Företaget erbjuder originella och funktionella förpackningslösningar och utvecklar även nya produkter i samarbete med partners.

Top