sv.onlinewebcreations.com

Free Record Shop har sedan försvunnit, men nya butiker kommer på plats. 274 för att vara exakt. Även om det uppmanas. På Boqz i Eindhoven (internet) kan företagare hyra en låda av 60 med 45 centimeter.

Tanken att låta entreprenörer dela fysiskt detaljhandel är inte nytt, men Boqz från Maurice Steenbergen tacklar det lite annorlunda i en butik på Rechtestraat 51 i Eindhoven. Här finns minibutiker där allt säljs: exklusiva smycken, klockor, hemtillbehör, klädtillbehör, konfektyr och choklad, kläder, hantverk, kosmetika, elektronik och prylar. Boqz måste bli en blandning mellan en presentbutik och en mini-varuhus.

'En webbshop är ett bra sätt att sälja dina produkter. Om det fungerar, åtminstone ", skriver Steenbergen på sin webbplats. "En vacker webshop är dyr (tio till tjugo tusen euro). Då behöver du fortfarande locka kunderna till din webbbutik. SEA (reklam) är mycket dyrt, SEO (se till att du kommer till toppen av Google) är mycket svårt. Och visste du att du är skyldig att återbetala de ursprungliga fraktkostnaderna med returförsändelser? "

Det är så enkelt i Eindhoven, föreslår Steenbergen. Entreprenören kan ställa sin låda till sin egen smak och betala ett fast månadsbelopp. Boqz tillhandahåller kvalificerad butikspersonal och säljer produkterna. Det finns inga engångskostnader, ingen insättning och omsättningen går direkt till boxens ägare. Det finns också fönsterhuggare tillgängliga som hjälper entreprenörerna att skapa ett butiksfönster.

De som behöver mer utrymme kan också hyra två eller flera lådor. Priserna varierar beroende på plats i butiken, mellan 83 och 249 euro per månad per låda.

Top