sv.onlinewebcreations.com

Schiphol, 16 maj 2018 - Samsung tillkännager ankomsten av en guldfärgad version av Galaxy S9 och S9 +. Sunrise Gold-varianten har ett snyggt och lyxigt utseende och alla möjligheter som du brukar använda från Samsungs översta smartphone. Samsung Galaxy S9 och S9 + kommer att finnas tillgängliga i Sunrise Gold från juni.

"Du gillar att se din egen stil och personlighet i din smartphone", säger Gerben van Walt Meijer, marknadschef för Samsung i Nederländerna. "Färg är väldigt viktigt i detta. Nu när sommaren har kommit, ger vi människor möjlighet att njuta av solen i stil. Sunrise Gold-utgåvan av Galaxy S9 kombinerar modern teknik med en klassisk färg. "

Sunrise Gold-versionen av Galaxy S9 och S9 + med den glänsande guldfärgen har ett livligt och lyxigt utseende. Möjligheterna är som du är van vid från Samsung. Så här förändrar Samsung Galaxy S9 och S9 + hur vi kommunicerar med varandra, dela erfarenheter och uppleva världen.

• Premium-kamera: Kameran på Galaxy S9 och S9 + har en Super Speed ​​Dual Pixel-sensor, med vilken du kan ta vackra bilder och videoklipp. Dessutom är Galaxy S9 och S9 + utrustade med Super Slow-mo, en lins med dubbla bländare (för tydliga foton i svagt ljus), AR Emoji och Bixby.
• Första klassens underhållning: Smartphonesna har överlägset ljud. Stereohögtalarna är inställda av AKG och stödjer Dolby Atmos. Du är helt omgiven av ljud, ett 360 graders surroundljud.
• Galaxy Foundation: iris och fingeravtrycksscanner, ansiktsigenkänning (med djup inlärning och Intelligent Scan); IP68 vatten och dammtät; och snabba och trådlösa laddningsalternativ.
Sunrise Gold versionen av Galaxy S9 och S9 + kommer att finnas tillgänglig från juni. Galaxy S9 har ett rekommenderat pris från € 849, -, Galaxy S9 + är tillgänglig från € 949, -.

Om Samsung Electronics
Samsung Electronics inspirerar människor och skapar framtiden med innovativa idéer och teknologier. Vi är ledande inom TV-apparater, smartphones, bärbara datorer, tabletter, hushållsapparater, nätverkssystem, minne, system-LSI, gjuteri och LED-lösningar.

Top