sv.onlinewebcreations.com

Kraften på 10: HTCs senaste design ger en enhet med ännu bättre prestanda, fler möjligheter till personlig touch, ett kraftfullt ljud och progressiva kameraalternativ.

Utrecht - HTC, innovatör inom smart mobila enheter och teknologier, presenterar idag sitt senaste flaggskepp: HTC 10. Med återkoppling från kunder som en integrerad del av design och utvecklingsprocessen, i kombination med fokus på detaljerna, HTC 10 vilka konsumenter kan kräva från ett flaggskepp i nuet. Det senaste tillskottet till HTC-mobiltelefonen har en kamera med guld standard ljud, en djärv, ny metall unibody design och ännu bättre prestanda.

Designad med ett öga för detaljer

Inspirerad av ljus och med öga för detaljer, använder HTC 10 ett nytt tillvägagångssätt för design. Här skärs robusta konturer av solid metall. De avrundade hörnen betonar det snygga utseendet på HTC 10 och hela glasfronten smälter smidigt in i metallhuset. Enheten har en ny på / av-knapp. Den är utformad helt i stil, där högtalarna har en slankare design och ger bättre ljudkvalitet.

Världsklass kamera

Med sitt senaste flaggskepp, levererar HTC en telefon med rakhyvlar, svagt ljus och högupplösta bilder, både på baksidan och på framsidan av linsen. Detta möjliggörs av den första optiskt stabiliserade kameran med större bländare f / 1.8 objektiv på framsidan och baksidan av enheten, större sensorer, tolv miljoner från HTCs nya generation UltraPixels (1, 55um per pixel), snabbare autofokus för laser för huvudkamera, en vidvinkelobjektiv och skärmlampa på Ultra-Selfie-kameran på enhetens framsida. Kameran startar på 0, 6 sekunder. En andra generationens autofokus för laser ser till att dina foton fokuserar snabbare, tillräckligt snabbt för att använda burstläge . Alla inställningar är användarvänliga och intuitivt placerade. Pro Mode erbjuder avancerade alternativ för mer erfarna fotografer, inklusive RAW-funktionalitet.

Uppmärksamhet på bild och ljud

Det är inte bara bildkvaliteten som kännetecknar den här telefonen, HTC 10 ger även ännu bättre prestanda i video och ljud. Enheten kombinerar levande 4K-video med världens första stereo 24bit Hi-Res ljudinspelningsfunktion. Den fångar 256 gånger mer detaljer än standardinspelningar, har en frekvens som är dubbelt så hög och gör det möjligt att få ljudinspelningarna till liv. HTC 10 innehåller allsidig ljudprestanda och är därför lämplig för älskare av ett kraftfullt ljud. Enheten är Hi-Res ljudcertifierad och konstruerad för att låta musik låta som den avsedda artisten. Enheten innehåller en hörlursförstärkare som är dubbelt så kraftfull som en vanlig hörlursförstärkare och du har möjlighet att skala upp från 16 till 24 bitars ljud. Den enkla konvertering från högpresterande digitalt till analogt ljud säkerställer att det finns upp till tio gånger mindre distorsion än med andra mobila enheter på marknaden.

Det helt nya personliga ljudprofilsystemet förbättrar ljudupplevelsen ytterligare genom att låta dig skapa en personlig profil som är skräddarsydd för din egen hörsel. Enheten har möjlighet att ställa in ljudfrekvenser per öra dynamiskt. Dessutom har de optimerade HTC BoomSound HiFi-högtalarna samma, separat tweeter- och wooferdesign som i akustiska system och varje högtalare har sin egen förstärkare. Detta bidrar till enhetens övergripande ljudupplevelse och ger ett mycket tydligt ljud.

Ännu bättre prestanda

Förutom innovation i hårdvara, har HTC 10 också bäst i klassens programvara. Appar på HTCs senaste flaggskepp startar dubbelt så snabbt och utförs med högsta möjliga standard. Nästa generations quad HD-skärm är ännu mer färgstark och svarar femtio procent snabbare för att röra än föregångaren, så att även de minsta och snabbaste fingerrörelserna kan följas. I samband med integritet och säkerhet har HTC utvecklat en fingeravtrycksskanner som låser upp snabbt (i 0, 2 sekunder). Med sin algoritm känns ditt finger snabbare och bättre från nästan vilken vinkel som helst.

HTC 10 är byggd så länge som möjligt. Enheten har den senaste Qualcomm Snapdragon 820-processorn med förbättrad 4G LTE och ett nytt PowerBotics-system. När batteriet är fulladdat, håller batteriet nu två fulla dagar. Telefonen innehåller också Boost +, vilket gör att apparaten blir mjukare och att enheten blir mer energieffektiv. Med den medföljande 3, 0 Rapid Charger kan batteriet laddas för femtio procent på trettio minuter. Detta gör HTC 10 mycket lämplig för användare som märker att telefonen är nästan tom före arbetsdagens slut.

Full kontroll

Genom att minska antalet identiska och förinstallerade appar och bloatware kombinerat med integrationen av det bästa som HTC och Google har att erbjuda, ger HTC 10 sina användare fullständig kontroll över enheten. Med HTCs speciellt utformade nya Freestyle Layout är du inte längre bunden av en design som bestämmer hur skärmen ser ut. Detta gör det enkelt att justera dina ikoner och placera och dra klistermärken och widgets var du än vill.

Tillbehör och tillgänglighet

För att ytterligare förbättra användarupplevelsen har HTC 10 ett helt nytt Ice View-fodral med ett halvt genomskinligt och mycket mångsidigt skyddshölje. Detta gör det möjligt att använda telefonen medan lådan är stängd. HTC 10 kommer med Hi-Res ljudcertifierade hörlurar. Detta garanterar bästa möjliga ljudupplevelse.

HTCs senaste flaggskepp finns i Nederländerna i färgerna Carbon Gray, Glacier Silver och Topaz Gold från början av maj 2016. Konsumentens rekommenderade pris är 749 euro.

***

Om HTC

HTC Corporation har som världsomspännande innovatör inom smart mobila enheter och teknologier vunnit prisbelönta produkter och scoops sedan starten 1997, inklusive mobiltelefoner från den kritikerrosade HTC One och HTC Desire-serien. Jakt efter perfektion är kärnan i allt som HTC gör, vilket resulterar i ikoniska mönster och innovativa mobila upplevelser för konsumenter världen över. HTC är noterat på Taiwans börs (2498). För mer information: http://www.htc.com/nl/.

Top