sv.onlinewebcreations.com

[Startup watch] Digibiertje tillämpar principen om lokala dagliga leverantörer, såsom den välkända Groupon, i mycket liten omfattning. Initiativet lovar, när det finns tillräckligt med intresse, en andra gratis öl.

På Digibiertje kan användaren se vilken dag erbjudandet är tillgängligt per stad. Ursprungligen endast på lördag, med tillräckligt intresse från cateringbranschen också på andra dagar. Det är alltid samma erbjudande, den andra ölen är gratis. Ändra tid och kafé.

Digibiertje verkar fram till nu bara fungera med pubar i Zwolle. För den här staden kan personer som loggar in på webbplatsen kontrollera varje dag där den andra ölen är ledig.

Tysta tider

Tanken är att cateringföretagaren kan ta kunder till sitt café på tysta dagar och stunder. Cateringföretagaren bestämmer vilket antal användare erbjudandet går igenom och till vilket maximalt kupongerna för en gratis andra öl fördelas.

Deltagarna kan vidarebefordra det dagliga erbjudandet till sina vänner via olika sociala nätverk. Om avtalet går igenom skickas en kupong för en gratis öl.

Tanken är att erbjuda konceptet i 21 städer i Nederländerna. Oavsett om det har en chans att lyckas kvarstår att se. Webbplatsen utövar en grupp som måste anmäla sig till samma erbjudande varje dag, en fri öl, på en annan plats.

Chans att lyckas

När man frågade hur initiativet tror att användarna håller på samma affär varje dag, indikerar Stéfhan van der Sligte, grundare, att målgruppen är 18-25 år. "För den gruppen är den andra fria ölen en bra bonus, för att arbeta människor har det mindre överklagande."

Resultatmodellen är ännu inte helt utestängd. "Vi kan arbeta med en prenumerationsmodell, där cateringföretagare betalar per affär. Och du kan också få den andra ölen som erbjuds av en annonsör, som GoGo Tours, som fokuserar på vår målgrupp. "

Under tiden har Digibiertje cirka 150 medlemmar från Zwolle. De gick in i pilotfasen genom munnen-till-mun. "I andra städer är den fortfarande väldigt liten. Om vi ​​har cateringföretagare som vill gå med i andra städer, så kommer folk att registrera sig snabbare, även genom sina vänner. "På en månad hoppas Van der Sligte också ha erbjudanden i andra städer.

Källfoto : md2 (CC)

Top