sv.onlinewebcreations.com

Coolblue är den holländska nominanten för ett europeiskt e-handelspris, mer specifikt i den kategori som belönar företagsledningen i ledningen.

En ganska tung jury, en av tolv män och kvinnor, undersöker huruvida den nederländska all-salesman kan kallas den mest initiativande i Europa.

Rotterdammarna möter på papperskonkurrens från Blivaker.no, Carnet de Mode (F), Green Man Gaming (Storbritannien), LOVEThESIGN (It). Micksgarage.com (Irl), Myshoe.gr, NewPharma (B), Skatepro (DK) och Twisto (CZ).

Dessutom är det också ett pris för Europas bästa rena spelare. När det gäller nomineringar domineras denna kategori av klädaffärer, med Yoox och Net-a-Porter som också har en dubbel chans att vinna. Båda företagen har nominerats och varit systerföretag sedan den senaste fusionen. Dessutom är ASOS listan här tillsammans med Komplett, Lego och Farfetch.

Lego skulle också passa in i Omnichannel Award-kategorin, men platserna var redan upptagna av Vodafone, IKEA, Marks & Spencer, Suitsupply, Nespresso och Bolia.

Av de tjugo nomineringarna var sex i England. Priset är 9 juni vid det globala e-handelsmötet i ett hotell precis vid Medelhavet i Barcelona.

Top