sv.onlinewebcreations.com

Shell presenterade en övergripande plan för att använda sitt bensinkort för transportföretag och fordonsflottor i hela Europa för b-to-b e-handel.

Endast Euro-Shell-kortet genererar mer än 10 miljarder guld i inkomst och Shell anser att plastkortet kan expandera ännu mer med möjligheterna att expandera
medföra.

Den ett och ett halvt åriga divisionen för finansiella tjänster Shell Capital vill göra mer med kortet: utlåning, finansiering av lastbilar och finansiering av allmänna inköp.

Enligt Mike Treanor, VD för Shell Capital, är de nya funktionerna i det nya kortet en bra e-handelsplattform mellan företag och företag. "Många europeiska transportföretag använder redan Euro-Shell-webbplatsen för att planera rutten att ta eller hålla reda på deras chaufförs position på vägen, baserat på det sista tankstoppet, " sade Treanor idag i Financial Times.
Så det måste vara ett litet knep för att behålla och behålla besökarna
Frestande att göra nya åtaganden med Shell, tycks Treanor säga.

Utbyggnaden av bränslepassningarnas funktionalitet är en del av Shells strategi att förvärva en position på marknaden för finansiella tjänster. Lanseringen i Storbritannien av ett Visa-kort i samarbete med Royal Bank of Scotland är också en del av Shells långsiktiga mål. Innehavaren får detta kreditkort
ingen rabatt på bränslet, men han kan samla 5 till 10 gånger mer "tankpunkter" än innehavare av ett vanligt Shell-bränslekort.

Utöver e-handel mellan företag och företag erbjuder Shell också gratis internet i samarbete med World Online. De börjar i Nederländerna och inom några veckor kommer andra europeiska länder att vara involverade i Shells gratis internetupplevelse, som kommer att marknadsföras under namnet 12move.com.

Top