sv.onlinewebcreations.com

Amsterdam den 27 juli 2017 - Holländsk affärsteknisk specialist Levi9 har öppnat ett nytt kontor i Iasi, Rumänien. Utöver kontoret i Rumänien har Levi9 två kontor i Ukraina och tre kontor i Serbien. Det nya kontoret kommer att rymma 300 anställda i framtiden, främst utvecklare och IT-arkitekter. Den främsta orsaken till expansionen är den stora efterfrågan på företagsteknik i Nederländerna och den höga koncentrationen av högkvalificerad IT-personal i Rumänien.

Levi9, med huvudkontor i Amsterdam, har ökat med 30% varje år under de senaste tre åren. Denna tillväxt övergår bland annat till sex olika servicecenter i Kiev, Lviv, Belgrad, Novi Sad, Zrenjanin och i Iasi. Levi9 är det nederländska exemplet på en närliggande IT-tjänsteleverantör. För kunder som Tom Tom, Bol.com, Talpa och Tele2 utvecklar, affärsrelaterat IT-landskap, underhåll och design. Menno de Jong, partner och medgrundare av Levi9: "Förutom att det finns mycket kvalificerad IT-personal i Östeuropa är det en fördel att kulturella skillnader är små. Vi jobbar väldigt kundorienterade och de är vana vid det tillvägagångssättet i Rumänien, Serbien och Ukraina. "

Genomskinlighet, samarbete och roligt

Kontoret i Iasi måste bli en inspirerande arbetsmiljö. Den öppna karaktären står för öppenhet, samarbete och nöje. "Lyckliga människor, för glada kunder", sammanfattar Menno de Jong.

Om Levi9

Levi9 är den senaste generationen av IT-leverantören. Levi9 designar, utvecklar och underhåller programvara med affärsverkan. Huvudkontoret ligger i Amsterdam och majoriteten av de nästan 900 Levi Ninersna är anställda i Östeuropa från kontor i Kiev, Lviv, Lasi, Belgrad, Novi Sad och Zrenjanin. Levi9 arbetar bland annat med Tele2, Wehkamp, ​​Holland Casino, Tom Tom, Exact, Bol.com och Talpa. Vid Gartner Research fick Levi9 100% rekommendationspoäng från sina kunder och Levi9 i Amsterdam valdes till årets arbetsgivare år 2015.

Top