sv.onlinewebcreations.com

Zevenaar, 1 oktober 2013 - I år kommer Nederländerna också att introduceras till en ny totallösning för datorerum, eftersom Rittal Netherlands i oktober börjar med lanseringen av RiMatrix S: plug-and-play-datormoduler med integrerad UPS, kraftfördelnings-, kyl- och övervakningssystem. (DCIM). Under namnet RiMatrix S roadshow, turnerar Rittal från 29 oktober till 8 november med en fullt fungerande RiMatrix S-lastbil i hela Nederländerna (se rutan för ruttinformation).

Rittal presenterar det nya IT-konceptet med slogan "Make IT Easy", och det är precis vad RiMatrix S gör. Baserat på förutvecklade och konfigurerade datorrumsmoduler blir byggnad och utbyggnad av IT-utrymmen lika enkelt som att placera kontorsmöbler. På de olika platserna i RiMatrix S roadshow förklarar Rittals anställda och deras Platinum Partners modulernas funktion och fördelar. "Konceptet talar för sig själv", säger Rittal Produktchef IT Infrastructure Elbert Raben: "Varje datacentermodul har utformats enligt beprövade specifikationer. Så du vet exakt vad du får: en tjugo kvadratmeter plug-and-play-modul för applikationer från 10 till 180 kW, inklusive server- och nätverkshöljen, UPS-moduler, klimatkontroll, strömfördelning och övervakning. Du behöver inte tänka på saker som kompatibilitet längre och alla kan kombinera en professionell IT-infrastruktur. Rittal erbjuder ett val av typ Singel 6 och 9 för effektvärden från 10 till 90 kW och Double 6 och 9 för effektvärden från 10 till 180 kW. För varje typ av datacentermodul beräknade Rittal PUE-värdena och alla kostnadsaspekter avseende användningen av UPS, kylning och övervakning. Detta ger slutanvändarna en tydlig inblick i möjliga besparingar och återbetalningstider. Det gör det mycket enklare att ta investeringsbeslut. "

Rittal roadshow 2013 öppettider från 10:00 till 4:00

29 oktober.Zevenaar, Rittal TTC.
31 oktober.Reeuwijk, Rittal TTC, i samarbete med Platinum Partner All IT-rum.
5 november.Groningen, Stadium Euroborg i samarbete med Platinum partner X-ICT.
Varje timme från 1 pm ges en guidad tur på stadion.
7 november.Lijnden, Platinum Partner ICT Room Company.
8 november.Waalre, Rittal TTC


Ren fartyg
Med RiMatrix S blir realiseringen av ett professionellt datorkammrum en bit tårta, eftersom RiMatrix S-modulerna levereras av Rittal inom sex veckor från orderdatumet och är anslutna på plats, varefter modulen är omedelbart fullt fungerande. Raben: "Tack vare den enkla integrationen i nya eller befintliga rum och minsta installationstider kan organisationer expandera och modernisera sin IT-miljö utan några besvär och produktivitetsförluster. Denna form av standardisering har under en tid skett i professionella datacentermiljöer. Nu erkänner medelstora och små företag också fördelarna med IT-enhetlighet i sitt eget datorutrymme. Med RiMatriX S kan dessa organisationer helt och hållet städa med sina gamla, ofta instabila och energibesparande datoranläggningar utan att äventyra kritiska affärsprocesser. Dessutom uppfyller dessa moduler de striktaste standarderna och säkerhetskraven och garanterar optimal driftsäkerhet. Tack vare RiMatrix S blir denna säkerhet sann, vilken många små och medelstora företag har saknat länge, nu inom allas räckhåll. "

Den omfattande standardiseringen ger stora fördelar för slutanvändaren, inklusive optimal tillförlitlighet och tillgänglighet och maximala energibesparingar. Raben: "En av RiMatrix S största fördelar är att driftskostnaderna kan beräknas i förskott, och Rittal garanterar ett varaktigt och utmärkt PUE-värde (Power Usage Effectiveness) på 1, 15 maximum. Så med RiMatrix S får du ett mycket pålitligt, skalbart och energieffektivt IT-system i ett enda köp, för varje kilowatt extra kraft som servrarna absorberar används endast 15 procent extra energi. Det utmärkta PUE-värdet garanterar en effektiv arbetsmetod och skapar därigenom en tydlig och beräknad avkastning på investeringar . "

Durable modulär
I den tyska systemleverantörens vision utgör det nya konceptet RiMatrix S det logiska nästa steget i utvecklingen av produktserien Rittal: ett allomfattande modulsystem för snabb och problemlös installation av IT-infrastrukturer. Utvecklingen av Rittals produktsystem kom för decennier sedan i de stenfasta Rittal-kapslarna och utvidgades till strömförsörjning, kylning och övervakning. Under de senaste åren har Rittal standardiserat produktionsplattformarna under namnet Rittal The System, vilket gör att produktionskostnaderna kan minskas ytterligare. Detta gjorde det möjligt för Rittal att stärka konkurrenskraften utan att äventyra kvaliteten och hållbarheten hos de tillämpade materialen. Många innovationer från denna marknadsledare inom IT-infrastrukturprodukter, inklusive olika rackbaserade kylkoncept, modulära UPS-lösningar och kraftdistributionssystem, har varit avgörande för hur datacentrar och IT-affärslokaler för närvarande är inrättade. Nu hjälper Rittal IT-industrin att ta ytterligare ett steg framåt genom att kombinera en serie kompatibla systemprodukter med RimatriX S till en serie på cirka tjugo kvadratmeter plug-and-play-datormoduler som kan radikalt förändra IT-världen.

Resultatet är en ultrakompakt datacentermodul som är installerad som en helhet - oavsett om det finns ett befintligt upphöjt golv, i ett "högt säkerhetsrum" eller en behållare, spelar ingen roll för operationen.

Rittal
Rittal GmbH & Co. KG från Herborn i Hessen är världsledande en ledande systemleverantör för bostads- och rackteknik, kraftdistributionssystem, systemklimatkontroll, IT-infrastruktur och programvara och service. Rittalsystem används i alla branscher, inom maskin- och anläggningskonstruktion och inom IKT-sektorn.

Det breda sortimentet innehåller även kompletta system för modulära och energieffektiva datacentraler, från ett innovativt säkerhetskoncept (tidigare Litcos) till IT-infrastrukturens fysiska data och systemsäkerhet (tidigare Lampertz). Den ledande mjukvaruleverantören Eplan och mjukvaruproducenten Mind8 är dotterbolag till Rittal och kompletterar Rittals system med tekniska lösningar som omfattar flera discipliner.

Rittal grundades 1961 och är närvarande med 10 produktionsanläggningar, 63 dotterbolag och 40 representationer runt om i världen. Med totalt 10 000 anställda är Rittal det största företaget i Friedhelm Loh Group, Haiger, Hessen. Hela koncernen har mer än 11 ​​000 anställda och planerar en omsättning på 2, 2 miljarder euro för 2011. Mer information finns på www.rittal.de och www.friedhelm-loh-group.com.

Top