sv.onlinewebcreations.com

Clear Channel gör 250 reklampelare interaktiva. Användning av QR-koder och NFC introducerar nya former av utomhusreklam i Nederländerna.

Shoppinggator, upptagna passager och kollektivtrafikstopp kommer snart att visa en ny bild. Passers-by verkar inte längre passera obemärkta tidigare reklamkolumner, men gå dit och behåll sina telefoner framför dem.

Bostadsområdet för reklamaffischer innehåller ny teknik så att förbipasserande kan köpa objekt direkt via sin smartphone, ladda ner flygblad, appar eller kuponger eller se ljud eller video.

Clear Channel har redan installerat tiotusen interaktiva pelare i England. Nu är det dags för Amsterdam, Rotterdam, Haag, Eindhoven och Maastricht.

    uppdatering

: Företaget meddelar att det kommer installera installationer i femti holländska städer, varav de flesta ligger i de fem större städerna.

Sky Radio startade också på söndag med en slående utomhuskampanj. I samarbete med den största nederländska operatören av reklammästare Interbest, kommer Sky att visa på digitala megamaster som träff kan höras på Sky Radio samtidigt.

Tiotusentals bilister kommer att kunna se live de närmaste två veckorna, vilket slår för närvarande på nummer 1 non-stop musikstation i Nederländerna. En idé som är uppenbar, men har inte implementerats i Nederländerna tidigare, enligt marknadschef Dennis Kuzee.

De digitala megamasterna är en del av en rikstäckande Sky Radio-kampanj som även använder online-, tv- och AIF-fonder. Den digitala megamasten ligger längs de upptagna trafikartärer A13 nära Delft, A12 nära Utrecht och A4 nära Schiphol.

Interaktivt nätverk från Clear Channel Nederland på Vimeo.

Top