sv.onlinewebcreations.com

VoIP-leverantören RingCredible har höjt en miljon euro från ett konsortium av privata investerare. Investeringen används för vidare expansion utomlands.

Investeringen kommer från ett konsortium av privata investerare som leds av Brooklyn Ventures, ett företag av RingCredible VD Hans Osnabrugge. Enligt Osnabrugge kommer appen i Nederländerna och Nordamerika att tränga in i topp 10 av App-butikerna. Tack vare de nya investeringarna kan insatserna fokuseras på Nordamerika, Indien, Spanien, Tyskland, Storbritannien och Nederländerna.

Det hade liten effekt om RingCredible inte längre existerade. Osnabrugge, en gång bankör på Rabobank Amstel & Vecht, rökade möjligheter när han upptäckte hur mycket luft det fanns i Skypes (utgående) räntor. Bara med löftet att RingCredible är billigare än Skype gjorde Osnabrugge lokalt locka kunderna.

Användaren ringer alla sina kontakter via appen. På mottagaren visas numret helt enkelt, för dem är det inte att se att det finns ett samtal via internet. Kostnaderna för utlandssamtal är nittio procent billigare än hos mobilleverantörer, påstår Osnabrugge.

Top