sv.onlinewebcreations.com

Haag den 14 juni 2016 - Idag öppnas det nya Cybersprint-kontoret för Cybersecurity officiellt i Haag. Valet av Cybersprint för HSD Campus i Haag visar attraktionen som det största säkerhetsklustret i Europa. Innovation Quarter's Chris van Voorden gratulerade Pieter Jansen, grundare och VD för Cyberspint, på vegne av partner Haag Security Delta och Haag kommune med öppnandet av sitt företag vid Haags nationella innovationscenter för säkerhet.

Hackat? Ditt rykte står på spel
Cybersprint utvecklade den nya generationens virusskanner för webben, som upptäcker realtid och varnar företag om synliga och osynliga hackar på sina webbplatser. Slutanvändare märker ofta dessa hackar först, med indirekt rykte som följd. När webbplatser utsätts för hackning under en längre period (> 7 timmar) hittar och indexerar Google det skadliga innehållet, vilket resulterar i långsiktig rykte och eventuell avnotering av sökresultat.

"Delta i det ekonomiska cybersäkerhetsuppdraget till Atlanta 2015 tillsammans med premiärminister Mark Rutte öppnade många nationella och internationella dörrar för oss. Vi är nu i kontakt med amerikanska banker och underrättelsetjänster, säger Pieter Jansen, VD för Cybersprint.

Att göra affärer från Europas säkerhetskluster
InnovationQuarter, Haag Security Delta (HSD) och Haag kommune hjälpte Cybersprint att hitta sin väg i det nederländska säkerhetsnätverket under etableringen i Haag. Den första kontakten gjordes under ett ekonomiskt uppdrag till Atlanta, leds av den nederländska premiärministern Mark Rutte, där en stor delegation av (säkerhets) företag deltog.

"Cybersprint är ett framgångsrikt och snabbväxande företag med en lovande och unik säkerhetslösning", säger Chris van Voorden, chef för utländska investeringar vid InnovationQuarter. "Även om de just har börjat, är deras programvara redan känd i USA, en stor framgång. Vi är stolta över att kunna stödja Cybersprint nu när de är belägna på HSD Campus och presenterar dem gärna i företagsäkerhetsnät i regionen för att lära känna nya, relevanta kontakter. "

Joris den Bruinen, biträdande direktör Haag Security Delta: "Detta gör Cybersprint till ett bra exempel på hur - genom samarbete - kan holländska innovativa startsidor marknadsföras internationellt och hur vi kan skapa nya jobb i Nederländerna."

Top