sv.onlinewebcreations.com

Finansiell utstationering Talent & Pro och Facility Contact Center TDA har tecknat avtal om strategiskt samarbete. Med detta partnerskap utökar Talent & Pro sin Wft-certifierade (Financial Supervision Act) utstationeringstjänster med Wft-certifierad kundkontakt. Sammanslutningen av krafter är ett lämpligt svar på det ökande behovet av finansiella tjänsteleverantörer för kvalificerade Wft-proffs inom kundkontaktområdet.

Finansmarknaden letar efter Wft-specialister med kundkontakter

"Vi ser en stark ökning av behovet av certifierade Wft-konsulter i kundkontaktprocesser hos våra kunder. Tänk på återhämtningsråd för fondförsäkringar eller genomförandet av vårdplikten där kundkontakt via telefon, e-post och chatt är allt fler, förklarar Steven Raaijmakers, direktör för försäkring och pension vid Talent & Pro.

Raaijmakers: "Genom samarbetet med TDA kan vi erbjuda våra kunder vad de behöver: kostnadseffektiva, effektiva och helt kompatibla kundkontaktlösningar. Bra lösningar där våra Wft-specialister kan användas direkt på olika kundkontaktprojekt. Vi erbjuder även dem utrymme att utvecklas vidare inom professionell kundkontakt. "

Kvalitativ kundkontakt i höga volymer

Med partnerskapet erbjuder TDA Talent & Pro möjligheten att genomföra kundkontaktprocesser internt. Cokky Weyschedé Bosman, Direktör TDA: "Med TDA och Talent & Pro är avlastning av kunden av största vikt. Genom att kombinera våra människor, resurser och processer erbjuder vi finansiella tjänsteleverantörer möjlighet att använda högkvalitativ kundkontakt i höga volymer. Som direktör för TDA är jag väldigt stolt över det. "

Om TDA

TDA har varit känt som ett kontaktcenter för högkvalitativa flerkanaliga kundkontakter sedan 1986 och är en viktig aktör inom kundkontakt i Nederländerna. TDA arbetar för kunder i olika branscher som banker och försäkringsbolag, webbbutiker, förlag, myndigheter och små och medelstora företag. Tänka tillsammans, göra varandra starkare och dela ansvar tillsammans är motivet för TDA-laget. Det är totalt 200 anställda fördelat på tre platser i Almere, Utrecht och Leiden. TDA har haft ett Wft-registrering med AFM sedan 2012.

Om Talent & Pro

Talent & Pro är den ledande partner i Nederländerna inom utstationering, projekt och rådgivning inom finansiella tjänster. Talent & Pro har varit verksamt i mer än 15 år inom bank-, försäkrings-, pensions-, livs- och försäkringsbranschen. Inom dessa sektorer arbetar mer än 800 interimistiska specialister både i operativa och strategiska positioner. Högutbildade topptalenter och yrkesverksamma som aktivt bidrar till effektiv affärsverksamhet och arbetsprocesser - och därmed resultaten - av finansiella tjänsteleverantörer. Talent & Pro är en del av Redmore Group och arbetar för alla större finansinstitut i Nederländerna.

Top