sv.onlinewebcreations.com

Antalet poster för online-annonseringspriset SpinAwards har ökat med 37 procent i år. Efter stängning av inlämningsfristen stod räknaren vid 242 poster. Intresset för ett pris inom "gratis interaktivt koncept" och "bästa mobilkoncept" steg starkast.

Presentationen av SpinAwards är den 7 april i Van Gendt Halls på Oostburgereiland i Amsterdam. För det första kommer de professionella jurierna att meddela de nominerade. Detta kommer att ske i början av mars via SpinAwards webbplatsen, listan över de offentliga priserna för den bästa hemsidan och den bästa online annonsören kommer också att publiceras.
Den 1 april kommer alla nominerade på Media Plaza i Jaarbeurs Utrecht att kunna förklara sitt fall personligen till professionella juries. Detta händer under SpinAwards Day, där alla typer av workshops ges. Som i föregående år är mötena tillgängliga gratis. Men till skillnad från förra årets utgåva kommer vinnarna bara att meddelas en vecka senare, den 7 april under SpinAwards Night i Van Gendt Halls i Amsterdam.
"Den enorma mångfalden av inlagor är slående, men broadcasters starka närvaro är också slående", säger Stephan Fellinger från SpinAwards. "Samgåendet i de olika mediatyperna som vi har pratat om i åratal är nu tydligt synligt." Alla poster kan ses online via SpinAwards webbplats.

Top