sv.onlinewebcreations.com

SNEEK, 7 juli 2014 - Kontor för digitala medier Snakeware har haft en stark sex månader. Efterfrågan på den strategiska utplaceringen av specialisterna från Sneek, som öppnade den över 100 år gamla Gasholder som har förvandlats till ett ultramodernt kontor i Sneek den 27 mars, är fortfarande lika starkt som någonsin. De många digitala produkter, tjänster och innovationer som Snakeware har släppt ut på marknaden sedan 1995 visar en omsättningsökning på 12% under första halvåret 2014.

Kontinuerligt investera i tjänster och anställda
Bland annat är den tillkännagivna iBeacon-plattformen www.lightcurb.nl igång och ger många idéer och nya möjligheter till utbyggnad av digital. Men de svåra koncepten (som fungerar sömlöst och visar en webbplats eller webbshop på din smartphone, tavla eller skrivbord till exempel), till exempel www.koga.nl, tar också av. Snakeware Strategy & Marketing såg också en stark tillväxt i orderboken. Till exempel realiserar Snakeware allt mer produktioner där regissörens roll och korrekt fyllning och formning av digital identitet passar perfekt.

För att uppnå detta satsar vi kontinuerligt på tjänster och anställda för att ge kunden perfekt produktion och utmärkt service från början till slut. "För det mesta har vi mycket nöjda kunder och ja det finns också några utmanande kunder. Vi är också mycket nöjda med dessa kunder. Du måste alltid vara skarp och vi vet och säger varje dag att saker kan bli bättre imorgon och måste göras idag ", säger Ate van der Meer, marknadschef och försäljningschef för Snakeware. Snakeware NetPromotorScore (NPS) är inte mindre än 38 på en skala av högst 50. NPS-riktmärken visar att ett resultat högre än 30 uppnås av endast ett fåtal företag i Nederländerna. "Våra kunder ser oss som en pålitlig agentur som är kreativ och innovativ. Vi finner också att vi är lättillgängliga och kontakten med våra anställda anses vara trevlig och konstruktiv ", säger Ate van der Meer.

Snakeware fokuserar traditionellt på att utforma, styra och övervaka digitala projekt med fokus på integration och optimering, där kunden förblir "kontrollerad" av exempelvis sin webbplats eller webbshop. Projekt baseras på den framgångsrika mjukvaran som Snakeware har släppt ut på marknaden under mer än 14 år under varumärket Snakeware CMS. Detta inkluderar en online mjukvaruplattform för att enkelt hantera digitala projekt. Detta kan innehålla webbplatser, webbbutiker, intranätplatser, applikationer, camapgne-integration med sociala medier, men även utskrifter och sms-sändningar. Förra året uppnådde Snakeware en omsättning på över 1, 5 miljoner euro.

Förväntningarna kring www.lightcurb.nl, ibeacon till webbplattformen eller innovationen med sensorer som ger en anmälan till smartphone-användare när de kommer nära är höga. I början av lanseringen fredagen den 18 juli har många parter svarat positivt på denna innovation. På bara några veckor har parter som Makelaardij Hoekstra, Rabobank Sneek Southwest Friesland, Jan Eringa kläder, Widow Joustra, Silershop Grou, Holländska specialhus och Sneekweek angett att de ska använda plattformen och de många stora möjligheter som relevanta anmälningar erbjuder. för att kunna erbjuda användare på plats.

Top