sv.onlinewebcreations.com

UTRECHT, 27 januari 2014 - IT-lärare Fast Lane, Oracle Approved Education Center, erbjuder ett gratis seminarium om Java SE 8 och Java EE 7 torsdagen den 13 februari i Utrecht.

Java utvecklas kontinuerligt: ​​i slutet av 2013 blev Java EE 7 tillgänglig och i år introduceras den efterlängtade Java SE 8. Rykten rycker runt Java SE 8 körs i full fart. Det förväntas att Java 8 i alla fall kommer att vara helt annorlunda än alla tidigare versioner av Java.

Fast Lane erbjuder ett seminarium på 2, 5 timmar torsdagen den 13 februari i Utrecht. Under detta seminarium deltar Java-expert Dalibor-ämnet djupare i alla insatser och outs runt Java SE 8 och Java EE 7. Deltagandet är gratis. För att säkerställa att det finns plats för alla intresserade, äger seminariet både på morgonen och på eftermiddagen. Samma information lämnas under båda seminarierna.

Dalibor-ämnet förklarar: "Det finns mycket mer till Java SE 8 än Lambdas. I den här snabba översikten av JDK Enhancement Proposals finansierade för JDK 8, tar vi en titt på dem alla och lär dig om de nya funktionerna i JDK 8. Då kommer vi att byta JavaE EE 7. På en hand, fortsätter Java EE 7 den lätta utvecklingen. Å andra sidan hanterar Java EE 7 nya nya krav som HTML 5 support med nya API. "

Du kan anmäla dig till seminariet via http://bit.ly/seminar-java-se8-ee7.

Om Fast Lane
Fast Lane erbjuder praktisk, auktoriserad Cisco, NetApp, Oracle och VMware utbildning, och fokuserar på nätverk, lagring och virtualisering.

En utbildning på Fast Lane innebär träning med behörigt kursmaterial och övning i en officiell laboratoriemiljö. Fast Lane arbetar uteslutande med certifierade lärare: lärare som kombinerar undervisning med (kortsiktiga) projekt och använder denna praktiska erfarenhet för anrikning i klassrummet. Utbildningarna sker i olika former av lärande: i klass, online eller i kombination, både i ett öppet schema och i skräddarsydda, kundspecifika program.

Fast Lane mottog Cisco Global Learning Partner of the Year-priset 2013 och Fast Lane tog emot Cisco-priset för Europa-regionen 2011, 2010 och 2009. Under 2011 tilldelades Fast Lane NetApp Partner Award. Fast Lane Benelux är ett praktikföretag erkänt av Ecabo och GOC, en instruktör ackrediterad av LPI och en medlem av VOI.

Fast Lane grundades 1996 och är idag representerad över hela världen. Fast Lane Benelux har kontor och olika träningsplatser i hela Nederländerna, Belgien och Luxemburg med huvudkontor i Utrecht. Mer information finns på www.flane.nl.

Top