sv.onlinewebcreations.com

"Tillsammans mot en unik topp prestanda"

Wormer den 27 augusti 2008 - Jibe! Evenemang organiserar också seglingscharter "IT SAILS 2008" i samarbete med Team Heiner. Under det här idrottsevenemanget konkurrerar lag med kunder och affärspartners från icke-konkurrerande IT-företag för IT SAILS utbyte trofén, som vann Atos Origin förra året. Segelregatta kommer att äga rum den 2 oktober 2008 på IJsselmeer vid Flevo Marina i Lelystad.

Segelregatta IT SAILS 2008 erbjuder icke-konkurrenskraftiga IT-organisationer ett unikt tillfälle att nätverk informellt och aggressivt med affärsrelationer och affärspartners. Efter det Gula havet i Qingdao i Kina var scenen för den internationella seglingsporten, är det redan dags att se en ny segling evenemang: 2008-utgåvan av Volvo Ocean Race. Team Heiner kommer att ge en imponerande multimedia presentation under IT SAILS 2008 om den här nya utgåvan. Vem är utmanare? Vad är rutten? Vad har tekniskt förbättrats på båtar så att de kan segla ännu snabbare? En titt i köket!

Under mottot "Tillsammans med en unik toppmatchning" kommer deltagarna att förbereda sig efter loppet efter multimediapresentationen. Efter en omfattande träning på stranden och ombord på din egen "J / 109" -båt, kommer du att uppleva den verkliga utmaningen av en seglingstävling själv. I team med 7 personer, och en skeppare av Team Heiner, även under extrema omständigheter, uppmanar vi till teambuilding, engagemang, förtroende, mod och mycket mod! Efter lunch följer raserna: först ett antal korta flotta raser där alla båtar seglar samtidigt, med i slutet av eftermiddagen den avgörande Medalrace mellan siffrorna 1 upp till och med 3. Förhoppningsvis blir laget ditt det första som passerar linjen! Därefter kommer en debriefing och en informell drink att äga rum.

IT SAILS Regatta 2008 riktar sig till företag som är verksamma inom IT-sektorn, med möjlighet att kämpa mot andra IT-företag på ett "hälsosamt och aktivt" sätt tillsammans med en utvald grupp kunder (kunder, utsikter, partners). Kamporganisationer kan registrera sig på [email protected] eller via 075 647 05 20. Mer information om IT SAILS 2008 finns på www.it-sails.com.

För mer information:
Gippar! händelser
Kontaktperson: Elsa Krol
Telefon: 075 647 0520
E-post: [email protected]

Top