sv.onlinewebcreations.com

Online-datalager TakeitNow rapporterar att den har uppnått en omsättningsökning på 83 procent under första halvåret. Grundare Martijn Hoogeveen säger att recessionen är "helt över".

Takeitnow grundades 1999, bolaget bildades av inkubator iMerge, som även omfattar sportbutik Futurumshop.nl, e-handelsföretag ICEshop och kontorsaffär Opix.nl.
Ordervärdet på Takeitnow uppgick till 2, 3 miljoner euro under första halvåret, en tillväxt på 83 procent jämfört med första halvåret i fjol. "Vi har inte upplevt så exuberande tillväxt sedan 1999", säger Takeitnow. Bärbara datorer från Acer och Toshiba såldes bra, men Palm-pocket-datorer, trådlösa routrar från US Robotics och TomTom Go från det nederländska företaget TomTom var också populära.
"Nederländerna investerar igen på arbetsplatser, särskilt på trådlösa och mobila arbetsplatser. I detta avseende är detta den tydligaste signalen att lågkonjunkturen är helt över, säger grundare Martijn Hoogeveen. TakeitNow räknar med att kunna komma ut med liknande tillväxtstal under 2004.

Top