sv.onlinewebcreations.com

Torsdagen den 19 juni 2014 gick den helt nya lyhörda webbplatsen Centralpoint.nl (www.centralpoint.nl) live. Den nya webbplatsen är helt ny, både tekniskt och grafiskt, för att varje dag ge tusentals besökare en optimal användarupplevelse.

Centralpoint.nl har använt den senaste tekniken som finns tillgänglig för tolv år sedan. Även den här gången är IKT-leverantören i framkant genom att anpassa sin webbplats till den snabbt skiftande användaren. Den nya webbplatsen är fullt mottaglig, vilket innebär att webbplatsen anpassar sig till den enhet som webbplatsen besöks med.

Optimal användarupplevelse
Den nya webbplatsen använder de senaste teknikerna inom HTML5 och CSS3. Denna ändring säkerställer inte bara att sidorna laddas snabbare, men att webbplatsen nu är läsbar på smarttelefonen och att hela webbdesignen ska skala till bredden på en tablett. Kassa är nu lika enkelt på mobil och surfplatta som på skrivbordet, genom att använda större knappar och beröringsstöd. Det är nu lätt att snabbt dra igenom sortimentet och bilderna på surfplattan och mobilen. Dessutom ingår innehållet i kundvagnen över de olika enheterna, vilket ger en ultimativ shoppingupplevelse.

Tablet först
För Centralpoint.nl är detta, redan sjätte nya webbplats sedan grundandet 2001, ett logiskt steg i dess ledande longtailstrategi. Direktör Brian Speelman: "Under analysen av Google Analytics-data noterade vi i början av året att användningen av mobil och speciellt surfplattan tog av sig på B2B-marknaden där Centralpoint.nl opererar. Eftersom vi alltid vill ge våra besökare en optimal användarupplevelse, har vi utvecklat den här nya webbplatsen tillsammans med SILO. Vi kan nu också ge företagsköparen som vill lägga upp sin order på kvällen med sin tablett på soffan den 100% "Centralpoint-känslan". Och vi är stolta över det. "

skapande
Översättningen av de nya kraven och önskemålen för webbdesign och kundmarknadsföring gjordes av SILO i Haag (www.silodesign.nl). SILO är en ledande agentur inom branding och användarupplevelse design. SILO utnämndes till årets europeiska designbyrå år 2012 och vann guld-, silver- och bronsens europeiska designpris 2014 med projekt för HiiL, BNO och det holländska kreativa rådet.

Om Centralpoint.nl
Centralpoint.nl finns sedan 2001. Sedan dess har företaget vuxit till att bli en av de viktigaste företagen i IKT-leverantörer i Nederländerna. Centralpoint.nl ser det som sitt uppdrag att ge organisationer med alla möjliga IKT-önskemål. På Centralpoint.nl kan varje produkt faktiskt beställas. Från populära smartphones eller surfplattor till de mest tillförlitliga servrarna eller lagringslösningarna. Och från enkla nätverkskablar till de senaste bärbara datorerna eller de minsta skrivartillbehören. Alltid i önskad mängd och inom önskad leveransperiod.

Top