sv.onlinewebcreations.com

EMMELOORD, 20160816 - Det holländska företaget Hypotheekrente.com startade denna vecka. Från och med idag är det möjligt att söka alla hypotekslån på hemsidan Hypotheekrente.com. Initiativet syftar till att göra hypoteksmarknaden mer tillgänglig och erbjuder en oberoende hypotekslånsöversikt.

Genom att använda webbplatsen kan konsumenter söka efter och jämföra finansiella produkter och räntor från kända och mindre kända företag, som BijBouwe, IQWoon och Munt Hypotheken. Den första utgåvan av Hypotheekrente.com innehåller hypotekslån på mer än 1000 inteckningar från 30 banker, försäkringsgivare och ledningsgrupper, som försöker länka investerare och personer med hypotekslån.

Forskning från Googles sökmotor visar att den så kallade kundresan från nästan alla konsumenter börjar på internet. Antalet personer som söker information om hypotekslån på nätet ökar också kraftigt. Detta har att göra med de historiskt låga hypotekslånen och den attraherade bostadsmarknaden har också nyligen låtit mäklareföreningen NVM know.

På grund av ankomsten av nya hypotekslån, finns det också mycket att välja mellan nuförtiden. Initiatörerna tänker med den nya hypotekslåssmotorn för att svara på det nuvarande behovet genom att hjälpa konsumenterna i orienteringsfasen av ett av de viktigaste besluten i en persons liv. Domännamnet Hypotheekrente.com togs över i början av året, idag är webbplatsen officiellt lanserad.

"Det finns hundratals om inte tusentals hypotekslån, men hur hittar konsumenten den hypotekslån som de letar efter, på rätt förutsättningar och till rätt pris? Vi löser detta genom att erbjuda en total överblick över alla hypotekslån, hypotekslån och räntor från ett ställe ", säger investerare John Heijen (grundare av Yourcontact och NR7Finance). "Erbjudandet utökas dagligen och vårt fokus är att få hela hypoteksmarknaden på Hypotheekrente.com under den kommande perioden."

Sökmotorn är användarvänlig och även mobil tillgänglig. Konsumenter väljer därför enkelt och kan självständigt jämföra bolån och sedan omedelbart begära ett offert kostnadsfritt och utan förpliktelse.

Redaktionen

Populära Kategorier

Top