sv.onlinewebcreations.com

Wijnvoordeel.nl, Greetz och Kleertjes.com, tillsammans med åtta fler återförsäljare, rankades bäst av holländska konsumenter. Coolblue blev "Bästa webbshop i Nederländerna".

Under Gala Shopping Awards i Grand Hotel Huis ter Duin i Noordwijk, blev publikumspriset XL tilldelat allas respektive kategori- och jurypris i kväll.

Endast återförsäljare med en onlineaktivitet och en årlig omsättning på 4 miljoner euro eller mer är berättigade till Audience Awards XL.

Coolblue gick hem med jurypriset: Bästa webbutiken i Nederländerna. Den professionella juryen var särskilt imponerad av den enorma tillväxt som Coolblue har upplevt, den starka kombinationen av onlinebutik och fysiska butiker är en stark tillgång. Det är också en styrka att hela kundresan per produkttyp betonades.

Fietskoeriers mottog Game Changer Award eftersom företaget erbjuder ett flexibelt, hållbart och skalbart alternativ till den nederländska leveransmarknaden. Juryn: "Fietskoeriers.nl uppskattar lokalt arbetsgivarskap, använder en mycket transparent modell, är öppen för all slags samarbete och, förutom hållbarhet, vet hur man konkurrerar på pris med de stora parterna på marknaden."

DHL: s gränsöverskridande pris gick till G-Star för utveckling av de bästa utländska detaljhandeln. Företaget, verksamt i sjuttio länder, gjorde skillnaden för juryn genom att zooma in på lokala utländska marknader.

Däck konkurrent är ledare för Lightspeed Ecommerce50, som också innehåller namnen på Boozyshop och WoodWatch.

Datorhård- och programvara
123inkt.nl

Elektronik & Telekom som drivs av Ippies
kyla Blå

Mat & Dryck som drivs av Webhelp
Wijnvoordeel.nl

Finansiella tjänster
Independer.nl

Hem & Trädgård drivs av Dexport
Duvet diskounter

Mode drivs av Ingenico
Kleertjes.com

Personlig omvårdnad
Kropp & Fit Sportnutrition

Skor som drivs av B2C Europe
Omoda Skor

Leksaker och gåvor drivna av Logic4
Greetz

Semester- och resebiljetter drivs av Mastercard
Corendon

Varuhus som drivs av Gracious
Super Store

Top