sv.onlinewebcreations.com

På måndagen den 13 februari öppnade ordföranden för UNETO-VNI Doekle Terpstra ett unikt smart hemkoncept av BCC på ett lämpligt sätt. Presentationen av en rapport på Zoeterwoude-platsen om utveckling och möjligheter inom smart hem var samtidigt kick-off av det här nya butiks-konseptet. "Med detta initiativ gör BCC smart hem tillträde till alla och förklarar med ord, handling och produktdemonstrationer hur ett hus kan bli smartare, enklare och billigare."

Gör det roligare, lättare och bättre
Smart home är ett kollektivt namn för smarta hushållsprodukter som kommunicerar via Internet: både hos de boende och med varandra. Tänk på enheter för att värma, belysa och säkra huset, men även smarta kylskåp, självtänkande tvättmaskiner, toppmoderna routrar och avancerade "smart health" -applikationer. Lösningar som gör vårt hus mer bekvämt, säkrare, hälsosammare och mer energieffektivt. Och vi gör våra liv roligare, enklare och bättre. I optima forma - genom enheternas självlärande förmåga - blir ditt liv helt intuitivt och enheterna vet i slutändan exakt vad du vill. Trend watchers över hela världen ser denna "anslutna bekvämlighet" som nästa stora sak.

innovation
Konsumentelektronikens värld blir alltmer komplex. Orientering startar huvudsakligen online, men det finns inte alltid rätt svar för varje personlig situation. Enligt en ny europeisk online-undersökning av GfK bland 20 000 konsumenter, vill mer än hälften se och känna en produkt för ett köp först. "Innovation är drivkraften för framtiden. Vi tror att BCC i den här nya utvecklingen även erbjuder det mervärde som dagens konsumenter behöver. Från ett omnichannel-tillvägagångssätt - med 71 butiker, en inspirerande hemsida och mer än 1000 expert och optimalt utbildade produktspecialister - kan vi helt enkelt fylla i konsumenternas sökning efter den informationen, inspirationen och erfarenheten ", säger Manuel Buskop, Kommersiell direktör för BCC

Framåt tänkande
Dynamiken i konsumentelektronik är stor. Konsumenterna är inte längre öppna för en säljkonversation, men söker uppriktiga, personliga och osjälviska råd. Ambassadörskap, partnerskap, erfarenhet, recensioner och service dominerar i moderna "word clouds". Informationsåtgärder och "ytterligare hjälp" är centrala för detta nya koncept. Uppmärksamhet går inte längre till försäljning utan information, erfarenhet och individuell situation. "Vi tror att en välinformerad konsument slutligen också gör inköpet hos oss. Våra produktspecialister bedöms därför inte på försäljningen, men på kundnöjdhet, som redan värderas till 8, 4 på Kieskeurigs jämförelsessida. Det är det ultimata konsumentfokuset och modellen för framtiden. ' Inom ett sömlöst samarbete med framåtblickande och innovationsdrivna varumärken som Samsung, Siemens, Philips, Tado, Dyson, Nest och Sonos, erbjuder BCC nu relevanta lösningar i det smarta hemmet med de senaste innovationerna.

Service driven retailing
Denna tjänst är en av följande från en rad nya och förbättrade tjänster som BCC lanserar inom en snar framtid och ligger helt i linje med den höga servicen som dagens konsumenter förväntar sig. Förutom den framgångsrika introduktionen av den kundfokuserade "live chat" från affären är detta det senaste steget för att undvika de traditionella flaskhalsarna i en kundresa och därmed understryker mervärdet av fysiska butiker. Nästa smarta hem är planerat för den nya BCC-butiken i Den Bosch i slutet av mars. En ytterligare länk söks med relaterade utvecklingar som virtuell verklighet och spel. "Det ultimata målet är att få denna information och erfarenhet inom räckhåll för alla konsumenter med ett rikstäckande nätverk av minst tio smarta hem." Terpstra ser detta nya detaljhandelskoncept som ett steg i rätt riktning. BCC lyfter återigen servicefältet i elektronisk handel och med detta unika varumärkesoberoende koncept - tillsammans med UNETO-VNI - spelar en ledande roll i den fortsatta utvecklingen av smart home.

Om BCC

BCC existerar sedan 1969 och ingår i den noterade multinationella FNAC. Detta gör det möjligt för BCC att snabbt identifiera nya utvecklingar och vara i framkant för introduktionen av nya produkter. Med 1 400 anställda och 71 kontor är BCC en av de ledande elektriska specialbutikerna i Nederländerna.

BCC tillämpar löftet om hög service och låg prissättning. Konsumenten kan aldrig betala för mycket (Low Pricing) och förtjänar bästa möjliga service (High Service). Därför jämför BCC sina priser dagligen med konkurrentens priser och sänker omedelbart sina priser om samma enhet erbjuds billigare hos en jämförbar konkurrent. Optimal service uttrycks i expert och entusiastisk personal, klicka och samla service, snabb leverans, olika installationsalternativ och snabba reparationer av reparationer.

Top