sv.onlinewebcreations.com

Att göra fakturor via internet blir snabbt populärare, särskilt eftersom den nederländska skatte- och tullmyndigheten inte längre ålägger entreprenörer att skicka pappersfakturor. Hittills har dock tid och pengar som hämtats från onlinefakturering avbrutits, eftersom den ansvariga entreprenörens revisor var tvungen att transkribera alla fakturor till ett bokföringspaket. Internetfactureren.nl löser sig med denna nackdel. Internetfactureren.nl är det enda faktureringspaketet online som har en länk till Exact Online.

Internetfactureren.nl är inte begränsat till funktionerna för att skapa och skicka onlinefakturor, men erbjuder också möjligheten att leverera administrationen online till bokföraren. När du använder Exact Online eller bokföringspaketet King kommer överföringen automatiskt att ske automatiskt. Som ett resultat behöver bokföraren inte skriva något och spenderar därför mycket mindre tid. Och det ger naturligtvis entreprenören en bra besparing. Dessutom erbjuder Internetfactureren.nl, förutom online fakturering, möjligheten att behandla köpfaktura och bank- och kontanttransaktioner helt automatiskt. Entreprenören behöver inte själv bestämma vilka fakturor som har betalats utifrån hans banktransaktioner.

Förutom möjligheten att göra fakturorna i PDF-format är det också möjligt att skapa fakturor för Microsoft Word eller OpenOffice. Fördelen med dessa filformat är att mallarna på dessa fakturor kan ordnas helt i sin egen husstil.

Internetfactureren.nls anläggningar kommer att utvidgas i framtiden med timme och kilometerregistrering och med föremål och lagerhantering.

Initiatör av Internetfactureren.nl är Wouter van der Kamp. Tidigare har han utfört uppdrag som oberoende mjukvaruutvecklare för företag som ASR Verzekeringen, TomTom och Graydon. Wouter startade Internetfactureren.nl eftersom han som oberoende företagare inte kunde hitta ett online faktureringsprogram som matchade hans önskemål. Utifrån denna erfarenhet vet han bättre än någon hur oberoende entreprenörer kan spara tid och pengar när det gäller redovisning. Naturligtvis uppfyller Internetfactureren.nl alla säkerhetskrav som är viktiga för onlineadministration.

Omfattande demo finns på Internetfactureren.nl. Intresserade entreprenörer kan bedöma huruvida programmet är lämpligt för deras situation. Före en (år) prenumeration - som inte automatiskt förnyas - finns en gratis provperiod på en månad.

En prenumeration på Interfactureren.nl kostar det första året € 48, - (exklusive moms) och sedan € 96, - per år.

Top