sv.onlinewebcreations.com

Lösningen
Rådgivningsverktyget (http://www.koffievergelijk.nl/adviestool) för kaffebönor från Koffievergelijk.nl är lösningen för dessa frågor.

På grundval av sju frågor får du ett råd som kaffebönor från sortimentet av 45 sorter av Koffievergelijk.nl passar bäst i din smak och preferens. Det visar i procent i vilken utsträckning typen av kaffebönor passar ditt svar. Det är ett bra verktyg för att se om andra typer av kaffebönor passar dig bättre än det varumärke du alltid köper. Samma studie visade också att 1 av 7 nederländska människor ägnar särskild uppmärksamhet åt priset när man köper kaffe och att 1 i 7 nederländska köper alltid samma märke kaffebönor.

Rådgivningsverktyget har medvetet endast gjorts lämpligt för kaffebönor, eftersom det är exakt mångfalden av smaker och märken som är störst. Den genomsnittliga internetbutiken eller butiken i staden säljer snabbt 5 till 10 olika varianter.

Frågorna
De 7 multipelvalsfrågorna som ställs i konsultverktyget Koffievergelijk.nl är:
Vilken typ av kaffe föredrar du att dricka?
Hur mycket föredrar du att dricka ditt kaffe?
Har du en preferens för kaffebönor?
Har du en preferens för en region av ursprung av kaffet?
Finns det viktigt att du dricker ärligt kaffe? Kaffe med kvalitetsmärke.
Vill du ha koffeinfria kaffebönor?
Vad är du villig att betala för 250 gram (ca 36 koppar) kaffe?

Nyfiken om rådgivningsverktyget och ditt råd? Titta på http://www.koffievergelijk.nl/adviestool

Om Koffievergelijk.nl
Koffievergelijk.nl (http://www.koffievergelijk.nl) är en specialaffär på internet specialiserad på kaffe, te och underhållsprodukter från många stora A-leverantörer. Sortimentet har också utökats med porslin, choklad, nougat, kex, socker och mjölk och tillbehör. Kaffe varumärken som Lavazza, Illy, Mocca d'Or, Hesselink Koffie och Bristot är väl representerade på webbplatsen. Och gott kaffe vill alla, inte sant?

Koffievergelijk.nl är unik på grund av möjligheten att jämföra olika typer och märken av kaffe med varandra på aspekter som pris, styrka, komposition, kvalitetsmärke, typ kaffebönor (arabica och robusta kaffebönor). Dessutom är kundrecensioner en viktig del av webbplatsen . På så sätt kan du se vilka andra kunder som tänker på produkterna och vår service.

Sortimentet består av mer än 100 typer kaffebönor, malet kaffe, kaffebryggor, ESE-servetter, kaffekapslar, te, porslin och underhållsprodukter till din espressomaskin från Bosch, Nivona, Jura, Philips, Krups, Siemens och Delonghi. Vattenfilter, rengöringsmedel och avkalkningsmedel är nödvändiga för att kunna fortsätta njuta av eget bryggt kaffe.

Fördelarna med att beställa på Koffievergelijk.nl är fördelaktiga priser, snabb leverans med PostNL (beställt på vardagar före 15.00 nästa dag hemma), ett brett sortiment av A-märken, prisvärd leverans (3, 95 och över 75, - även gratis) och alltid en bra present till din beställning.

Sortimentet består av följande märken: Illy, Lavazza, Gaggia, Nescafe Dolce Gusto, Bristot, Mocca d'Or. Segafredo, Caffè Kimbo, Jolly Caffé, Hesselink kaffe, TIKTAK, Medellin Secret, Fingeravtryck, Douwe Egberts, Bradley's och Pure Tea.

Top