sv.onlinewebcreations.com

VENRAY - PayCheckout tar ett första steg i ett nytt utseende på onlinebetalningar. Med en ny webbplats, omvandlingshöjande verktyg och uppdraget "100% betalningssucces" inleds slaget med obefogade betalningar och dåligt konvertera betalningssidor.

Med de nya verktygen är PayCheckout inte bara en betaltjänstleverantör utan en förlängning av online-marknadsföring av en webbshop. Du förstår din konvertering och får verktygen att förbättra den konverteringen med bland annat anpassning och A / B-testning av dina betalningssidor.

Under de senaste månaderna har PayCheckout gjort undersökningar av vilka webbbutiker, marknadsförare på nätet och webbbyråer vill se hos en betaltjänstleverantör. En återkommande reaktion var: "Efter att kunder har tryckt på betalningsknappen, har jag inte längre någon inverkan på vad som händer med betalningen". Dessutom drog bolaget slutsatsen att 10% av alla betalningar online inte slutförs. Med kombinationen av så många betalningar som inte är färdiga och bristen på insikt och kontroll på onlinebetalningar blev det klart att PayCheckout: något måste ändras.

Slogan "Betalning online mer" är inte utan stor anledning stor på hemsidan för den nya hemsidan. Med mer uppmärksamhet för onlinebetalningar, tjänar du bokstavligen mer. Det är precis som PayCheckout vill använda de innovativa verktygen.

PayCheckout erhöll den eftertraktade licensen från den nederländska centralbanken under första halvåret 2017. En ny aktör på marknaden för betalningsinstitut med dammiga bilder och förankrade vanor, medan en efter den andra tekniska utvecklingen slängs ut från marknaden.

PayCheckout kan vara en ung aktör på finansmarknaden, med 20 års erfarenhet av att bygga transaktionsprogramvara är det verkligen ingen nybörjare! Med det nya, nya tillvägagångssättet med mer inflytande och kontroll som passar smidigt med önskemålen för marknadsföring på nätet, är företaget på väg till 100% framgång för alla!

Top