sv.onlinewebcreations.com

Digital marknadsföringsbyrå Emark lanserade idag Emark Academy. Med hjälp av Emark-akademin gör Emark det möjligt för kandidatexamen med affinitet för teknik- och IT-studenter som har "något" med marknadsföring för att få ett jobb omedelbart och att arbeta för varumärken som G-Star, Philips, NBIC, TomTom och Suitsupply. Under tiden utbildas dessa unga yrkesverksamma vidare internt för att inkludera Solutions Architect. Anledningen till att Emark Academy lanseras är Emarks fortsatta sökande efter ny talang.

Passion för digital teknik

Den växande ekonomin har säkerställt att utbudet av jobb ökar. "För att skilja oss som ett företag från andra arbetsgivare har vi satt upp akademin. Vi hoppas kunna överklaga snabbare till unga yrkesverksamma som har behov av att få direkt arbetslivserfarenhet, men vill också utvecklas vidare under tiden. Vid Emark-akademin undervisar vi våra nya kolleger om ett år alla insatser och insatser inom marknadsföringsteknik. Och vi erbjuder dem möjligheten att erhålla certifikat från ledande marknadsautomationsplattformar. Vi underlättar också mästerklasser av olika kända varumärken ", säger Irma Korver, People Operations Director Emark.

Biljett till ett drömjobb

"Vår internationella tillväxt är ännu snabbare än väntat. Som det ser ut har vi mer än 500 anställda inom fem år. Att hitta rätt kandidater är inte en enkel sökning. För att stödja våra kunder i sin omvandling till en digital affärsmiljö behöver vi motiverade människor med en vision. En vision om det digitala ekosystemet och ledarskapsfärdigheter som kännetecknar den digitala tiden. Genom att lansera Emark Academy, hoppas vi välkomna dessa passionerade digitaltekniker "nerds" i vårt team tidigare ", säger Jochem Zwetsloot, Emarks operationsdirektör.

Letar du efter en flygande karriärstart?

Är du mellan 20 och 25 år har du precis avslutat din HBO eller WO-examen och letar du efter ditt första jobb? Är du ivriga att lära dig och proaktivt? Har du stora analytiska färdigheter och har du affinitet med CRM-system och webanalys? Ge din karriär en flygande start på Emark. För mer information om Emark-akademin, besök http://www.emark-academy.com.

Om Emark

Emark implementerar, integrerar och aktiverar en total lösning av marknadsföringsteknik och strategi. Vi gör data transparenta så att företag kan hantera sina digitala kanaler på grundval av avkastning. Emark grundades 2000 och arbetar för mer än 400 ledande kunder. Vårt huvudkontor ligger i Haarlem. Vi har även kontor i London och Barcelona.

Top