sv.onlinewebcreations.com

Amstelveen, 13 februari 2018 - ANWB väljer MPG. som en partner för en förnyad bladformel och design av Champion. Omställningen är synlig från Februari-utgåvan av Champion som föll på mattan förra veckan med 4, 4 miljoner medlemmar.

Walter van Maren, Content Manager: "ANWB förnyade 2017 utskriftsportföljen. Från en nyutvald positionering av Kampioen som bildbyggare för ANWBs tryckpublikationer, letade vi efter en partner för att stödja oss i en ny tvärmedelsinriktning och en ny design. Det är MPG. bli. "

Henk Peters, ANWB crossmedia manager: 'De Kampioen erbjuder 4, 4 miljoner ANWB-medlemmar en inspiration att resa sig daglöst och inspireras dagligen i hela Europa. I ett mycket produktivt samarbete har MPG. hjälpte oss att få förnyelsen av Champion skarpt. Jag är mycket nöjd med resultatet. Den nya mästaren passar väl med varumärket och ANWBs vision att stå nära medlemmarna, mitt i samhället. "

Dolly van den Akker, affärsdirektör MPG. Nederländerna: "Vi tycker om att arbeta för stora A-märken med en intressant kommunikationsförfrågan. Uppdrag där etablerade delmärken, till exempel Champion, måste skapa mervärde för modermärket, är också frågor som vi gillar att arbeta med. Champion är ett starkt och autentiskt originellt holländskt märke som vi nu tillsammans med ANWB-teamet kommer att översätta till moderna crossmedia. '

Om mästaren
Med 4, 8 miljoner läsare är ANWB Champion den största familjetidningen i Nederländerna med en bred publik. Mästaren har funnits i över 130 år och erbjuder inspirerande artiklar om rekreation, turism, trafik, transport och miljö 10 gånger om året för alla som vill ha en dag ute, vill gå på semester eller bara vill komma undan.

Om MPG.
MPG. har varit specialist inom kommunikationsstrategier och innehållsmarknadsföring i 45 år. De cirka 90 anställda i MPG. Support varumärken i den kompletta kommunikationsprocessen: från strategi till koncept, skapande, genomförande och mätresultat i slutresultatet. Vi utvecklar innehållsstrategier och innehållslösningar för varumärken. MPG. vill inspirera och informera publiken om historier som är viktiga för dem. De bestämmer sig när som helst.

MPG. är specialist inom fyra fokusindustrier: detaljhandel, mat, ekonomi och ideell verksamhet. MPG. producerar och underhåller dussintals tidningar, webbplatser, appar, evenemang och videor. I egen bild- och filmstudio utvecklar Today Studios, MPG. årligen mer än 1000 foto- och videoproduktioner.

MPG. arbetar för A-varumärken som Ahold, ABN AMRO, KPN, UWV, NS, Espria, Rabobank och den nederländska polisföreningen. Huvudkontoret ligger i Amstelveen. MPG opererar internationellt. under namnet MPG. Begrepp med kontor i New York.

Top