sv.onlinewebcreations.com

Centralpoint.nl mottar status för Apple Authorized Reseller

Den 1 maj 2012 beviljade Apple auktoriserad återförsäljare status till Centralpoint.nl. Som auktoriserad Apple-återförsäljare erbjuder Centralpoint.nl den kompletta Apple-portföljen och full service för konsumenter, professionella (ZZP), statliga och företagskunder, allt från workshops, demonstrationer, konsultföretag och Apple-certifierade kurser till överkomliga leasing- och finansieringsalternativ via Apple Financial Services.

Med Apple har du de verktyg du behöver för att få ditt företag över marknivå och vara produktiv, den säkerhet du behöver för att skydda ditt företag och kompatibiliteten för att matcha dina befintliga teknikinvesteringar .
Läs allt om det på http://www.centralpoint.nl/apple-business/

Longtail as Longtail är avsedd
För Centralpoint.nl är Apple Authorized Reseller status ett logiskt steg i sin longtail-strategi.
Direktör Brian Speelman: "Som långdistanssläp måste vi ständigt uppfinna och förutse utvecklingen på marknaden, både tekniskt i webbshoppen och vårt sortiment. Vi har 500 000 produkter live, inklusive nu det kompletta Apple-sortimentet. Naturligtvis är vi väldigt stolta över det här. Nu, mer än någonsin, är vi Internetleverantören för datorer och IKT-produkter. Tillsammans med den här viktiga expansionen av vår portfölj kan Centralpoint.nl ännu bättre erbjuda sina företagskunder en lämplig lösning för varje applikation och affärssituation, oavsett önskad utrustning, varumärke och IKT-plattform. "

Om Centralpoint.nl
Centralpoint.nl är en online leverantör av dator- och IKT-produkter och erbjuder konsumenter, myndigheter och företag mer än 500 000 artiklar från mer än 2 500 varumärkesproducenter. Detta gör Centralpoint.nl till marknadsledande inom nätförsäljning av bärbara datorer, surfplattor, stationära datorer, monitorer, programvara, PC-tillbehör, mobiltelefoni, skrivare, nätverksprodukter, ett brett utbud av kontorsmaterial och alla möjliga reservdelar av IKT-produkter.

Sedan 2001 är Centralpoint.nl en pålitlig leverantör för både affärs- och konsumentmarknaden.
Kunderna på Centralpoint.nl hittar inte bara de senaste populära typerna av en produkt, utan även de mindre kända. Centralpoint.nl levererar leverans inom 24 timmar till konkurrenskraftiga priser från ett mycket brett utbud.

siffror
Intäkterna ökade till 52 miljoner euro och 100.000 order behandlades 2011. De senaste tio åren har Centralpoint.nl tjänat totalt 300.000 nöjda kunder. På Centralpoint.nl handlar du säkert och pålitligt. Centralpoint.nl är medlem i Thuiswinkel Waarborg och säkrar dina uppgifter på bästa möjliga sätt. Greenfield Capital Partners (Naarden) har varit aktieägare i Centralpoint.nl sedan december 2011

Anmälan till redaktörer:
Mer information finns tillgänglig från Marcel Joosten, tillgänglig på [email protected] eller (020) 347 23 25. Information om Centralpoint.nl finns på www.centralpoint.nl/overons

Top