sv.onlinewebcreations.com

Online Publisher har startat en ny aktivitet Publ.sh, som lägger till interaktivitet och analys i PDF-publikationer som kataloger och mappar. Företagen kan mäta sina digitala publikationer själva och generera prediktiva insikter baserade på modeller och algoritmer.

Publ.sh lägger till ett separat lager i PDF-formatet så att användare kan dela innehållet via WhatsApp eller andra sociala kanaler. En av möjligheterna är att lägga till en kundvagn med funktioner som "relaterade produkter" och "andra som har köpt denna produkt", så att de produkter som nämns i broschyren kan beställas omedelbart.

Med hjälp av API kan du kombinera data om läsbeteende, data från egen webbshop och annan öppen data, skapa ett nytt lager av data och nya insikter.

Enligt initiativtagaren Carlo Caunter är PDF-broschyren fortfarande populär. "Det finns en grupp människor som hittar en webbplats eller webbshop överväldigande. De tycker det är trevligt att titta på en mapp. "Men de interaktiva möjligheterna för en sådan broschyr är begränsade. Online-mappen är för ofta en 1 på 1 kopia av offline-mappen.

Online-utgivare i år är tio år och arbetar för kunder som Schiphol, Vredestein, Peugeot, Seton, Röda Korset, TUI Nederländerna och Bruna.

Top