sv.onlinewebcreations.com

Amsterdam den 7 januari 2016 - MWM2 har stärkt sitt Finance & Services-team med Michiel van Rossum (41). Michiel kommer att arbeta som Senior Research Consultant. Han har lång erfarenhet som kundupplevelse expert och arbetat för och med organisationer inom företagstjänster i många år.

Michiel arbetade för Millward Brown i nästan tio år, där han var ansvarig för kvantitativ anpassad forskning inom finansmarknaden och företagstjänster. Innan det var han ansvarig för kundupplevelseforskning på företagsmarknaden i 2, 5 år på KPN.

Michiel har en passion och driver för att låta organisationer prestera genom att tillåta kunder att uppleva förbättringar och en optimal kundupplevelse. Kundupplevelsehantering finns i dess DNA. Han fick stor erfarenhet av marknadsundersökning om kundupplevelse på operativ, taktisk och strategisk nivå.

Michiel: "En kundupplevelse är bara effektiv om den kommer ihåg och bidrar till varumärket. Min vision är att tjänsteleverantörer måste skapa, underlätta och garantera värdefulla "möten" i hela organisationen. På så sätt kan kunden vara handbojor, bunden och "riktiga" är kända. MWM2 är en innovativ agentur och har en bra kombination av egenutvecklad teknik och forskning internt. Jag kan använda detta för att kartlägga de olika målen och önskemålen hos kunderna. Att ge bra råd om strategiska marknadsföringsfrågor. "

Govert van den Bos, chef för MWM2: "MWM2 betalar stor uppmärksamhet åt kundens erfarenhet. Den omfattande kunskap och erfarenhet som Michiel tar med oss ​​i området för kundupplevelsehantering, sätter våra kunder ännu bättre på att lyssna på sina kunder. Dessutom känner han väl till världen av företagstjänster. Hans erfarenhet på både skrivbordet och uppdragssidan är ett fint tillskott till vår växande organisation. "

Om MWM2
MWM2, Årets marknadsundersökningskontor 2014, är ledande agentur i Nederländerna för tillgänglig online- och mobilforskning. Hon tror på intressen av intressenterna för alla organisationer. Hon uppmanar och underlättar organisationer att lyssna på sina intressenter och stöder att översätta sin röst till handlingar inom organisationen. MWM2 erbjuder erfarna, dedikerade konsulter i kombination med överlägsen forskningsteknik. MWM2 står för Fler Knowing People and Markets.

Top