sv.onlinewebcreations.com

Canal Digitaal tar ett steg i framtiden genom att vara den första leverantören i Nederländerna för att titta på TV utan ingripande av en mottagare / set-top box.

Med Canal Digital TV App kan kunderna redan titta på TV på sina mobiltelefoner och tabletter. Nu lanserar Canal Digital också Smart TV App, som ger tillgång till linjärt och icke-linjärt TV-innehåll utan ingrepp från en set-top-box. Smart TV App erbjuder alla interaktiva funktioner som Start Missed, Pause Live TV, titta tillbaka 7 dagar och titta på efterfrågan. Smart TV App kan laddas ner i appbutiken på din Samsung eller LG smart TV.

Smart TV App är hybrid och är därför lämplig för satellitmottagning och internetmottagning. Appen fungerar som en virtuell set-top-box och erbjuder samma användargränssnitt och interaktiva funktioner som M7-mottagarna utan att behöva ytterligare maskinvara. Satellitkanalerna (betal-TV och fri-till-luft) mottas via den integrerade DVBS2-mottagaren och CI + -modulen på Canal Digitaal, medan interaktiva tjänster når TV-skärmen via Internet.

Christiaan Puper, VD för Eviso "Med Smart TV App, krångel med svåra installationer eller mottagare, är det snyggt att ta bort alla typer av kablar eller användningen av flera fjärrkontroller. Våra kunder har nu ett och samma gränssnitt, oavsett vilken skärm de tittar på på TV. "

Andrei Noppe, Tekniska operatörsutveckling, tillägger: "Med detta tar vi ett viktigt steg i vår strategi för att sätta erfarenhetscentret istället för teknik eller infrastruktur. Det handlar om att erbjuda våra kunder en bättre, integrerad TV-upplevelse, oavsett vilken skärm de använder och vad som helst TV-innehåll som de tittar på. "Smart TV App är för närvarande tillgänglig för Samsung och LG smarta TV-apparater. Andrei Noppe: "Vi arbetar för närvarande med att göra Smart TV App tillgänglig på smarta TV-apparater från andra leverantörer."

Canal Digitals kunder kan direkt använda Smart TV App genom att länka dessa till mobilen Canal Digital TV App på mobilen eller surfplattan. Detta fungerar helt enkelt via en QR-kod. Konsumenter som ännu inte är kund hos Canal Digitaal kan prova Smart TV App gratis i 30 dagar.

Top