sv.onlinewebcreations.com

De Bijenkorf använder ett nytt system i sina butiker för att möta den växande efterfrågan på Click & Collect.

Amsterdam är den första filialen där det nya systemet introduceras. Från och med den 1 mars kommer det att ligga i alla delar av lyxvaruhuset.

Sedan förra hösten kan Bijenkorfs kunder i online-butiken indikera att de vill hämta sina order i butiken. Det systemet tillhandahålls av Kiala (UPS). Det kommer att ersättas av ett litet lagerhanteringssystem från Docdata från Waalwijk.

En fördel med det nya systemet är till exempel att det är exakt känt där förpackningen är belägen i affären. Eftersom en återförsäljare måste behålla fler pickup-lådor finns risk för att det inte längre finns någon synlighet om vilken order som finns. Docdata system måste förhindra detta.

VD Michiel Alting von Geusau av uppföljningsspecialisten från Waalwijk gav en kort förklaring av den nya tjänsten igår vid presentationen av kvartalsuppgifterna. "Den webbaserade appen berättar för oss varifrån ordern finns, men medarbetaren kan också omedelbart registrera order för retur om ett plagg inte passar. "Kunder packar omedelbart ut lådor i affären för att passa. Det får oss också att tänka på förpackningen. Skickar vi till butiker i lådor eller i plast? "

De Bijenkorf är den första kunden för sin Click & Collect-produkt, som rullas ut kommersiellt från och med idag.

Företaget säger i en ytterligare förklaring: "Insamling och retur av order från konsumenter i affären är strömlinjeformade processer. Med denna service får återförsäljare direkt inblick i hela produktflödet. Dessutom kan de förutse paketflödet eftersom tjänsten ger en daglig inblick i prognosen för antalet paket som ska behandlas.

"Baserat på statusuppdateringarna från programmet kan butiken informera sina kunder exakt när han eller hon kan hämta ordern i butiken. Upphämtningsperioden kan också förlängas, till exempel i samband med helgdagar. Dessutom har insikten om innehållet i själva paketet förbättrats, eftersom arbetstagaren vet exakt vilka produkter paketet innehåller. "

Top