sv.onlinewebcreations.com

Från och med den 1 februari kommer Studio Undog från grafisk formgivare Ferry van Zijderveld att vara en del av varumärke & digitala byrå Festina Amsterdam. Studio Undog är känt för sina konceptuella bildkoncept och identiteter. Van Zijderveld var tidigare involverad som partner på creative agency Hotel och blir kreativ chef på Festina Amsterdam.

Grundare och verkställande direktör Remy Harrewijn ser fusionen som en kreativ byrå för att vara mer proaktiv på marknaden. Som en innovationsstudio vill Festina Amsterdam vara involverad i utvecklingen av varumärken, produkter och tjänster från tredje part, och gör det nu i samarbete med T-Mobile, Hogeschool van Amsterdam och CityHub.

"Att göra affärer", som Harrewijn kallar det. "Vi arbetar som servicebyrå, med den grundläggande timprisen som handelsvaror, men i varumärkes- och innovationsutveckling är andra modeller ibland mer intressanta. Genom att göra smarta avtal och delta, tjänar vi det gemensamma intresset. "

Parterna har tidigare arbetat tillsammans med kunder som Nike, Kunstbende och Utrecht School of the Arts. Aktiviteterna för Kunstbende ledde bland annat till ett People's Lovie Award och ett Red Dot Award.

Ferry van Zijderveld: "I samarbetet har vi upptäckt att kombinationen av strategi och skapande kan leda till nya produkter eller tjänster. Genom fusionen kan vi utveckla denna form av arbete till en metod ".

Om Festina Amsterdam:
Festina Amsterdam är en branding och digital agentur. Om innovation kan ses som drivkraft för kommersiell innovation använder vi kommunikation som drivkraft för innovation. Festina-kunderna inkluderar CJP, CityHub, Nike, HKU, Parade, Hivos, HvA och Pitch Festival (MOJO). Byrån har vunnit priser de senaste åren, såsom FWA, Webby Award, Red Dot Award och Lovie Award.
www.festina.amsterdam

Top