sv.onlinewebcreations.com

AMSTERDAM, 16 juli 2018 - Citrix presenterar sig stolt som Microsoft-partner för att få tillgång till Azure via Citrix SD-WAN. Meddelandet följer direkt på introduktionen av Microsofts nya Microsoft Azure Virtual WAN-tjänst den 12 juli. Den gemensamma lösningen är utformad för Azure WAN-kanten och syftar till att förbättra användarupplevelsen, säkerställa konsekvent produktivitet och automatisera installationen av nätverk i filialer.

Citrix SD-WAN erbjuder en komplett åtkomstlösning för Microsoft Azure Virtual WAN-tjänsten, inklusive åtkomst till program, för alla grenar i en organisation. Citrix SD-WAN förbättrar prestanda, minskar anslutningskostnaderna för filialer och avlägsna arbetsstationer och förbättrar app- och nätverkssäkerhet genom en kombination av realtidsvägval på paketnivå, WAN-optimering, brandvägg, routing och applikationsanalys i en enda lösning.

"Med detta förbättrar Citrix och Microsoft återigen den digitala arbetsplatsen och applikationsnätet, förbättrar användarupplevelsen, säkerställer säkerheten i detalj på applikationsnivån och ger användarna fler valmöjligheter och flexibilitet." - Peter van Leest, regional direktör Benelux, Citrix.

"Citrix SD-WAN på Microsoft Azure är det senaste exemplet på vårt samarbete med Citrix, som alltid handlar om innovation och framgång hos våra gemensamma kunder och partners. Tillsammans ger vi form till det virtuella skrivbordet. Samarbetet har nu resulterat i en ny Citrix SD-WAN-lösning vid Azure, vilket ger våra kunder viktig ny funktion. "- Ross Ortega, partner PM-chef, Microsoft Azure.

Det senaste samarbetet mellan Citrix och Microsoft erbjuder följande fördelar:

  • Enkel och automatiserad anslutning för stort antal stora och små kontor och externa arbetsstationer
  • Samstämmig och optimerad nätverkspolitik tack vare analys
  • Genomför enkelt stora nätverksutbyggnader tack vare mallbaserad kloning
  • Optimerad routning tack vare det globala Microsoft privata Azure-nätverket
  • Flexibla alternativ för Citrix SD-WAN support och licenser

Besök https://www.citrix.nl/products/netscaler-sd-wan/ för mer information om Citrix SD-WAN.

För mer information om kombinationen Citrix SD-WAN och Microsoft Azure Virtual WAN, är du hjärtligt inbjuden att delta i Microsoft Azure-webinarierna Ansluta, bygga och skydda ditt nätverk den 18 juli 2018.

Om Citrix
Citrix (NASDAQ: CTXS) strävar efter en värld där människor, organisationer och saker är säkert anslutna och tillgängliga, så att det extraordinära blir möjligt. Citrix hjälper kunderna att återuppfinna arbetets framtid genom att erbjuda den mest omfattande säkra digitala arbetsytan, som inkluderar alla appar, data och tjänster som människor behöver vara produktiva och där IT enkelt kan installera och hantera komplexa molnmiljöer . Citrix-lösningar används i mer än 400 000 organisationer, inklusive 99 procent av Fortune 100 och 98 procent av Fortune 500. Mer information finns på http://www.citrix.nl eller följ Citrix Benelux på Twitter via @citrixbenelux.

Top