sv.onlinewebcreations.com

En tiondel av utgifterna inom hem- och trädgårdsektorn spenderas online av konsumenten. Detta visas av Thuiswinkel Markt Monitor, som GfK har sammanställt för Thuiswinkel.org. Resultaten av den forskningen presenterades bara vid Emerce eHome & Deco-konferensen i Amsterdam.

Trots att möbler är ett svårt marknadssegment, vill konsumenterna se ut och känna sig, anser GfK att nederländarna kommer att spendera ännu mer online. 37 procent av köparna i de fysiska butikerna inom segmentet indikerar att de säkert kommer att köpa eller köpa online i framtiden.

Eftersom konsumenten alltmer tittar och köper på nätet är det mycket viktigt att vara online, säger GfK. Det är särskilt viktigt inom Home & Garden-segmentet att klara produktspecifikationer finns tillgängliga online. Det är också bra att kunna filtrera på webbplatser och en online-inventeringskontroll är också relativt viktig.

Men heminredning behöver inte oroa sig för kunder som bor iväg. Till frågan "I vilken utsträckning tror du att du ska köpa dina inköp i fysikaffären år 2020?", Svarade endast 15% att de bara köper online. Endast kläder och sportartiklar är ännu lägre.

Enligt GfK växer hem- och trädgårdsmarknaden i takt med att bostadsmarknaden plockar upp igen. En fjärdedel av konsumenterna planerar att göra lite arbete i år. Forskningskonsult Jonneke Heins: "Inte bara kan byggmarknaderna dra nytta av detta, utan även relaterade detaljhandelssegment som heminredning och trädgårdshemnar."

Top