sv.onlinewebcreations.com

AMSTERDAM - Nyhetssidan frank.news har hackats sedan onsdagen den 5 april. Besökare som vill komma åt webbplatsen via Google eller deras smartphone har sedan kommit till de mest märkliga annonseringsplatserna, ibland även på syriska webbplatser.

Även om IT-experterna i Amsterdam och Portugal är upptagna att arbeta på en lösning och problemet verkade ha lösts i helgen, visade det sig måndagen den 10 april att webbplatsen fortfarande var hackad. Enligt experterna finns det ett mycket professionellt hack, precis som de hackar som har skett i andra länder under de senaste månaderna.,, Vi arbetar för att hitta orsaken och försöka se till att våra besökare inte drabbas så snabbt som möjligt, säger chefredaktör André Oerlemans.

Frank.news är nu en av de största nyheterna inom marknadsföring, media och reklam i Nederländerna med 270 000 unika månatliga besökare. Sidan skriver om nyheter, trender och utvecklingen inom marcom-industrin på ett öppet och öppet sätt. Online-nyhetskanalen är en del av Kandidatgruppen i Amsterdam och Rotterdam.

Top