sv.onlinewebcreations.com

BrightPensioen får högsta betyg på fem stjärnor från MoneyView i den årliga jämförelsen av livränta produkter. MoneyView har jämfört livränta investeringsprodukter för första gången i år. I den forskning som utgivits idag av detta oberoende benchmarking institut, undersöktes 17 produkter i denna kategori och bedömdes för 38 egenskaper.

BrightPensioens höga poäng förklaras av MoneyView enligt följande: 'BrightPensioen särskiljer sig genom att inte göra ett minimumsbidrag för månatlig eller årlig betalning, som erbjuder en livscykelfond och möjligheten att stänga produkten endast på grundval av utförande.'

Den bästa produkten för frilansare
Sjaak Zonneveld, kommersiell chef för BrightPensioen: "Under de senaste åren har vi arbetat hårt för att utveckla den bästa kvalitetsprodukten. Vi är väldigt stolta över att oberoende MoneyView, efter grundlig forskning, säger att vår produkt tjänar högsta femstjärniga betyg. Det är en bekräftelse på att vi verkligen är på toppkvalitet. Kvaliteten på vår investeringspolitik och livscykel i kombination med vår unika medlemsmodell ger mer pension för våra deltagare. De utmärkta investeringsresultaten är ett bevis på detta. Det är att upptäcka fler och fler frilansare och det har lett till en spektakulär tillväxt under det gångna året. "

Top