sv.onlinewebcreations.com

's-Hertogenbosch 9 maj 2014 - På Umbraco-festivalen i Antwerpen vann fullservice internetbyrå Colours priser förra veckan under första utgåvan av Umbraco Awards. Online-plattformen för ixxi har blivit röstad som bästa Umbraco-webbplats i kategorin e-handelsintegration.

Den nya plattformen för ixxi som realiseras av Colors består av tre integrerade komponenter, nämligen webbsidan, webbutiken och tillverkningsmodulen. Den unika integrationen av dessa delar gör plattformen klar för framtida planer för ixxi, ett dekorativt och flexibelt väggsystem. "På grund av det intensiva samarbetet har ixxi-webbplatsen, webbshoppen och modulen blivit precis som jag hade hoppats. Vi är väldigt nöjda med det! "Säger Roel Vaessen, ägare och medgrundare av ixxi. Den nya plattformen genererade 36% mer konvertering och 14% mer engagemang på nolltid. Ett resultat som förtjänar titeln på bästa e-handelsintegration.

Umbraco Festival är en internationell händelse av Content Management System Umbraco som hölls för andra gången i år i Antwerpen (Belgien). Det var en informativ händelse där Umbraco-användare startade passionerade diskussioner och deltog i inspirerande sessioner bland annat av grundaren av Umbraco, Niels Hartvig. Ett fempersonslag av Colors deltog på Umbraco Festival och de såg Alexey Badyl, gruppledare för Ixxi-projektet, som fick priset med stolthet.

- slutet av meddelandet -

Om Ixxi
ixxi är ett flexibelt sätt att hänga bilder på väggen. Du kan enkelt skapa en personlig original väggdekoration online i vilken storlek som helst med kvadratkort och matchande kors. Systemet med ixxi är flexibelt, så att korten kan bytas ut eller kompletteras kontinuerligt.

Om färgerna
Vi utvecklar digitala strategier och koncept, skapar framgångsrika webbplatser och aktiverar dem med målinriktad marknadsföring på nätet. Vi kan göra detta genom att ha passionerade kollegor med kunskap om strategi, online marknadsföring, mobil första design och teknik. Färger står för framgångsrika webbplatser och är villiga att göra resultat om detta. Med oss ​​får varje kund en KPI-instrumentbräda. Färger ingår i LECTRIC-gruppen. LECTRIC Group består av nio ledande internetföretag: färger, LECTRIC internetträning, Provarix, SearchResult, någon, Symfony | XIB, Relevance, Social Inc. och Yourzine.

Top