sv.onlinewebcreations.com

Haag den 19 november 2015 - EnterpriseDB (EDB) , leverantör av företag Postgres produkter och databas integrationslösningar, meddelar en expansion av internationellt samarbete med Hewlett Packard Enterprise (HPE). Avtalet möjliggör för HPE att sälja och stödja databasen EDB Postgres, verktyg, programvara och tjänster över hela världen. Detta gör att kunderna kan dra nytta av prestandan och tillförlitligheten hos EDBs lösningar med HPE: s support, tjänster och säljteam och distributionsnät.

Det nya avtalet stärker det långsiktiga strategiska samarbetet mellan EDB och HPE avsevärt och har redan resulterat i några större implementeringar. EnterpriseDB har nyligen erkänts med HP Alliance ELLER Partner for Year Award för Mission Critical Computing för arbetet med HPE Germany Team. Ett bra exempel på detta var att erbjuda lösningar på Deutsche Börse AG, en stor finansinstitut. Med omfattande samarbete kommer försäljningsrepresentanter från HPE nu även att sälja EDB-databasabonnemang, utbildning, konsulttjänster och buntjänster, inklusive EDBs RemoteDBA och Database Migration Assessment.

Utbildning och certifiering Samarbetsavtalet gäller för två HPE-avdelningar som tillhandahåller supporttjänster för HPE-produkter och tredjepartsleverantörer samt för applikationer och verktyg för telekomföretag. Dessa applikationer och verktyg har utvecklats och certifierats för att fungera på EDB Postgres Advanced Server, med vilket en betydande besparing på databaskostnader kan realiseras för CMS-kunder.
HPE-representanterna är dessutom utbildade och certifierade för att tillhandahålla stöd på framsidan för vidareförsäljning av EDB Postgres-abonnemang, med ytterligare stöd från EnterpriseDdB. HPE kan också erbjuda konsulttjänster och outsourcade förvaltade tjänster för vidareförsäljning av EDB Postgres abonnemang.

"HPE har lång erfarenhet av att leverera utmärkt IT-support, tjänster och mjukvarulösningar till företag runt om i världen", säger Mike Huseman, senior vice president, global försäljning och affärsutveckling hos EDB. "Vi har arbetat tillsammans i mer än fem år och ser fram emot att utöka vårt samarbete med HPEs internationella säljteam för att tillhandahålla kostnadseffektiva databaslösningar och tjänster till kunder över hela världen."

"EnterpriseDB har ett starkt rykte för engagemang och kompetens för att ta itu med kundernas affärs- och teknikutmaningar", säger Martin Epping, Business Manager Products & Solutions, Enterprise Group Germany, HPE. "Vi är övertygade om att vi tillsammans skapar fler möjligheter för våra slutanvändare att bygga flexibla innovativa företag med prestanda, säkerhet och hanterbarhet i företagsklass."

EDB Postgres databaslösningar drar nytta av HPE-produkter för missionskritiska implementeringar för stora IT-miljöer, eftersom de innehåller förbättringar i prestanda och säkerhet. EDB Postgres Advanced Server innehåller även kompatibilitetsförbättringar integrerat med Postgres, världens mest avancerade open source-databas.

###

Mer om EnterpriseDB
Läs bloggen: http://blogs.enterprisedb.com
Följ oss på Twitter: http://www.twitter.com/enterprisedb_en
Bli en fan på Facebook: http://www.facebook.com/EnterpriseDB?ref=ts
Följ oss på Google+: https://plus.google.com/108046988421677398468
Följ oss via LinkedIn: http://www.linkedin.com/company/enterprisedb

Top