sv.onlinewebcreations.com

Webbplatsbyggare Younify är konkurs, men den serbiska utvecklingsbranschen kommer att fortsätta att stödja befintliga och nya kunder. Det säger grundare och VD Emile Koolstra mot Emerce.

Younify, en av de större Magento-utvecklarna i Nederländerna, har begärt konkursen om en omstart med en finansiell omstrukturering. Dessutom kan Magento Competence Center fortsätta att arbeta. Det är också där de flesta av de cirka trettio anställda är.

Younify har funnits bra i flera år sedan grundandet 2007, men i år blev färre order mottagna. Planerna måste anpassas med en lägre omkostnad. "Vi hade väntat tillväxten, och det var länge, men i år gick det ner", säger Kooistra. "Mer uppmärksamhet ägnas åt det, särskilt inom de sektorer vi jobbar i, såsom mode. Vi har anställt fler människor än vad vi kunde ha råd med. För vår typ av arbete behövs grundlig kunskap, vilka människor inte bara får dig in. "

Förutom att bygga webbplatser har Arnhem-företaget också engagerat sig i marknadsföring på nätet. Younify arbetade bland annat Lief! Livsstil, Amnesty, Thuiswinkel Prisvinnare Yumeko, Gispen, Achmea och Mymiller. I början av året var det fortfarande ett stort jobb för Booms regionala utgivare och företaget var också inblandat i webbportalen 9straatjesonline.com.

Top