sv.onlinewebcreations.com

Paxz, specialisten när det gäller resor-relaterade affiliate-program, har en ny webbplats. Den tidigare webbplatsen var i behov av förnyelse när det gäller layout, dessutom skulle webbplatsen bli mer informativ och vi ville betona sambandet med moderbolaget Daisycon mer. Den nya sloganen Paxz är därför ett Daisycon-företag.

Den nya sajten innehåller mer information om de tre Daisycon / Paxz-tjänsterna: Affiliate Marketing, Lead Generation och CPC Advertising. Kolumnerna av handelsdirektören André Warringa, som visas varannan vecka i Reisrevue och på Reis-affiliate.nl, kan givetvis också hittas på den nya hemsidan.

Utöver innehållet har tjänsten på webbplatsen förbättrats. Från och med nu kan utgivare och annonsörer logga in direkt på Daisycon / Paxz-systemet via Paxz-webbplatsen. Något som inte var möjligt tidigare.

En mobilsida finns också tillgänglig med vilken utgivare kan logga in direkt till sitt Daisycon / Paxz-system via mobilen och visa sin statistik i realtid.

Slutligen har en omfattande sektion med portföljsidor lagts till webbplatsen och några annonsörer har skrivit en underbar referens om samarbetet med Paxz. Något vi är mycket stolta över.

Ta en snabb titt på www.paxz.com

Top