sv.onlinewebcreations.com

Fashion älskare som normalt bara kan drömma om en haute couture klänning av Addy van den Krommenacker kan göra sitt märke den här veckan på online auktionsplattform Catawiki. Den världsberömda couturier av nederländsk mark har 40 av sina klänningar auktionerad på auktion. Anledningen till att Van den Krommenacker tillåter klänningarna att auktioneras är brist på utrymme. '' Auktionen består av 40 klänningar som har varit en del av mina modeshower under de senaste 10 åren. Och eftersom det finns en ny show varje år är det dags att leta efter en ny ägare till dessa klänningar. Men varje klänning i auktionen har sin egen historia, och det är därför ganska svårt för mig att avstå från klänningarna, säger Addy van den Krommenacker.

Enligt Catawiki är det här en speciell auktion. '' Addy van den Krommenacker är välkänd hemma och utomlands och Chantal Janzen, Lieke van Lexmond, modell Tyra Banks och olika medlemmar av kungafamiljen bär sina skapelser. Normalt är det svårt att få en klänning från Addy van den Krommenacker och detta är ett unikt tillfälle för många kvinnor ".

mäster

En av höjdpunkterna i auktionen är en klänning som bärs på filmfestivalen i Cannes av den brittiska glamourmodellen Lady Victoria Hervey. Addys personliga favorit är dock en svartvitt sidenklänning som kommer från hans speciella 10-års jubileumssamling. Addy visar också att det är mycket speciellt för honom att se alla dessa catwalk klänningar i en auktion. "Det gör något med mig", säger Addy.

Förväntat avkastning

Catawiki förväntar sig ett stort intresse och hög avkastning för auktionen. '' En auktion med 40 klänningar från 1 av Nederländernas mest kända couturiers är unik och vi förväntar oss många fanatiska budgivare. Totalt kan auktionen ge mellan 75 000 och 100 000

Auktionen går till tisdag 12 december och kan ses på: catawiki.nl/addyvandenkrommenacker

Top