sv.onlinewebcreations.com

Under en spektakulär prisutställning på Beatrix Theatre i Utrecht meddelades vinnarna av Computable Awards 2017 den 31 oktober. Jortt är vinnare av årets IKT-leverantör för små och medelstora företag. Jortt kommer att ta över från TU Delft / Envision (vinnare av 2016) och Exact (vinnare av 2015).

Jortt är skyldig att nominera juryn för Computable Awards till realtidsbanklänken med bunq och den omfattande automatiseringen av redovisning från banktransaktioner. Juryn: "Redovisningsprogram Jortt realiserar bankens transaktioner av bunq i realtid. Jortt har länkat denna realtidsbehandling till sin självlärande programvara, som endast kan göra en fullständig bokning på grundval av en banktransaktion. Detta säkerställer att fler och fler manuella arbeten ersätts av robotisering och görs därför av servrar bakom kulisserna. Perfekt för små och medelstora företag och därför för den allmänna juryn skäl att utse Jortt som årets IKT-leverantör för små och medelstora företag. "

Ett stort steg närmare det ultimata målet
Hilco de Roo, kommersiell chef för Jortt om att vinna priset: "Jortt är väldigt glad och stolt över den här utmärkelsen. Jortt har en envis vision på redovisning och är tacksam för juryn för att ha haft modet att underbygga och erkänna denna vision. Produktens och leverantörens särskiljningsförmåga var i förväg de viktigaste bedömningskriterierna för juryen, som de tydligt följde.

Jortt var i en fast pool, inklusive ABN AMRO, PCI, Xerox, Rout-IT och Aces Direct. Företag som har alla tjänat sina spurs inom små och medelstora företag. Det är otroligt coolt att Jortt slår av priset som en "nybörjare". "

För Jortt är att vinna priset ett annat bra steg mot hennes slutliga mål; den enda bokföringen är inte längre kallad bokföring, men Jortt s.

Om Jortt
Jortt är ett intuitivt bokföringsprogram skapat för entreprenörer. Tack vare den unika redovisningsmetoden Entrepreneur-oriented Accounting kan företagare enkelt hålla sina konton själva. Genom att helt enkelt läsa banktransaktionerna och länka fakturor till dem görs redovisningen helt automatiskt. Från momsavkastning, resultaträkning, balansräkning, årsredovisning till och med slutet av bokslutet.

Jortt är lämplig för företag inom kategorin "Små och mikro". Med andra ord, från frilansare till ensamföretag, vof, partnerskap och t.ex. till en omsättning på 12 miljoner euro per år.

Top