sv.onlinewebcreations.com

Mister Clipping, en online grafisk tjänsteleverantör och specialist på fritående bilder, har byggt upp sin hemsida från början. Förutom en ny design har marknadsledarna också fått hela orderprocessen ett nytt utseende. Flödet från att erbjuda ett uppdrag för att ladda ner redigerade bilder hälls i en guide. Dessutom har möjligheterna att ladda upp och ladda ner bilder utvidgats ytterligare. Den nya www.MisterClipping.com har ökats tiofaldig i kapacitet och upp till åtta gånger snabbare än sin föregångare.

Online-plattformen måste stödja den starka internationella tillväxten av Mister Clipping. Med kontor i USA och Tyskland har grafikleverantören starkt stärkt sin position över hela världen. Utvecklingen av den nya webbplatsen föregicks av en investeringsomgång som framgångsrikt avslutades. Som ett resultat förväntas även kontor under de kommande åren öppnas i England, Frankrike, Italien, Belgien och Skandinavien. Antalet Mister Clipping-tjänster kommer också att expanderas under de kommande månaderna och gradvis införlivas i den nya ansökan.

"Det har varit stora investeringar i ansökan, kapacitet och stöd. Våra kunder kräver att vi är snabba, bra och billiga. Och de vill uppenbarligen ha den bästa servicen. Det kräver en hel del av ansökan, men också av vår organisation. Vi är ett onlineföretag, men om människor behöver det, vill vi också kunna prata med dem på sitt eget språk, i sin egen tidszon, säger David Jonkers, VD för Misterclipping.com. "Efter en framgångsrik lansering av ansökan och omfattande testning är Misterclipping.com redo för internationell expansion."

Misterclipping.com har kontinuerligt utvecklat onlineapplikationen från början i maj 2005. Med Misterclipping.com garanteras bilderna med hand inom 1 till 24 timmar och levereras via ansökan, oavsett nummer.

Top