sv.onlinewebcreations.com

HAGUE, 20180111 - CO.NL tillkännager att registreringstjänsterna för co.nl domännamn har överförts till CentralNic. Det är en logisk utveckling efter förvärvet av OpenRegistry, som hanterade dessa tjänster, av KSregistry i början av 2017. Detta steg är goda nyheter för registratorer.

I oktober 2017 ingick KSregistry, en del av Key-Systems, ett avtal med CentralNic för alla registreringstjänster i det förvärvade OpenRegistry. En av de registreringar som nu tillhandahålls av CentralNic är co.nl. CentralNic är den största leverantören av sådana tjänster och förutom dot-varumärkes-toppdomäner, hanterar ccTLDs också många gTLD och SLD. Bolaget är noterat på börsen och har en 20-årig rekord. För tjänsterna används DNS-servrar i 40 olika länder. Kvaliteten är noggrant säkrad, CentralNic har certifierats enligt ISO9001 och ISO27001 i flera år. Kunderna, inklusive 1 500 större registratorer och regeringar, är spridna över fyra kontinenter.

Positiv utveckling
Adri de Roo, ekonomichef för CO.NL BV, företaget bakom co.nl är positivt om denna utveckling: "CentralNic är ett stort professionellt parti som hanterar dussintals toppdomäner och har lyckats öka antalet registreringar år efter år. "Det senare är viktigt för både CO.NL och organisationen, liksom för registratorer av co.nl domännamn. "Efterfrågan på co.nl visar en uppåtgående trend, men det kan alltid bli bättre, säger De Roo. "Registrarerna drar nytta av en högre profil. Vi får det speciellt om fler domännamn är registrerade hos co.nl och används dagligen. "

Worldwide reach
Med CentralNic som parti som hanterar registreringstjänsterna, är det liten förändring för befintliga registrarer och återförsäljare. Förfarandena förblir i stor utsträckning verkställd. Det som förändras är att räckvidden för co.nl ökar enormt i ett fall. Alla registrare som använder CentralNic-portalen har möjlighet att även erbjuda co.nl-registreringar. "Det är bokstavligen inte mer än ett kontrollmärke. Registrarer från hela världen, från små till kaliber GoDaddy, som har visat sig vara mycket aktiva med SLD, kan nu erbjuda co.nl-registreringar, säger De Roo. "Sedan CentralNics registreringstjänster har vi sett att antalet registrarer ökar med 10% och det finns fortfarande nya. Allt tyder på att många nya partners också kan välkomnas under den kommande perioden ". Minst lika viktigt är att medvetenheten om co.nl-registreringar kommer att öka enormt och självklart kommer de befintliga registrarna också att skörda belöningarna. "Det som förklarar co.nl blir mindre och mindre på agendan är en mycket bra utveckling för registratorerna. Mer kännedom leder till fler registreringar av en tjänst med intressanta marginaler och korsförsäljningsmöjligheter. "

Over.CO.NL BV
CO.NL lanserades 2008 av EuroDNS SA 2010 inrättade EuroDNS CoDNS BV för förvaltningen av dess underdomänregistret och relaterade tjänster. CO.NL delades upp från EuroDNS 2013 och blev oberoende i CO.NL BV

CO.NL BV tillhandahåller via CentralNic utgivningen och registreringen av .co.nl domännamn. Förutom att hantera namnen, främjar CO.NL BV registrering och användning av .co.nl-domäner på nationell och internationell nivå genom ett högkvalitativt registrarpaket och ett intressant marknadsföringsprogram. För närvarande finns över 90 registrarer över hela världen som erbjuder .co.nl-registreringar.

Top