sv.onlinewebcreations.com

CB, tidigare Centraal Boekhuis, kommer att leverera e-handelstjänster till modemarknaden tillsammans med uppfyllande specialist S & H.

Parterna kommer officiellt att meddela detta under de närmaste veckorna. Det gemensamma förslaget visades redan igår under dagens konferens Emerce eFashion i Amsterdam.

Samarbetet gör det möjligt för S & H att öka sin kapacitet och arbetsfält. På så sätt vill man kunna betjäna större företag på modemarknaden. CB är inte bara aktiv på mediemarknaden, det tjänar också mode- och hälsovårdssektorn. I det första segmentet konkurrerar de inte med kunderna.

Direktören Hans Elshout från S & H förklarar samarbetet: "Erfarenheten har lärt mig att Fashionens behov är mycket specifika. S & H har därför medvetet valt att inte betjäna denna marknad vad gäller logistik. För CB är det just en avsedd kärnmarknad, men den kan inte fylla i icke-logistiska tjänster. "

Återförsäljare kan lägga ut sin digitala verksamhet från början till baksidan hos S & H och CB. Detta går från byggandet och underhållet av webbshoppen till bokföring, fakturering, frakt och kundservice.

Top