sv.onlinewebcreations.com

Webbutiker från Nederländerna måste samarbeta om de vill öka sina chanser att lyckas utomlands. Det säger ordföranden på Thuiswinkel.org Paul Nijhof.

Nijhof var den första talaren på Shopping Today konferensen i Utrecht i morse. Där skissade han en bild av e-handelsmarknaden som blir alltmer internationell. Stora partier kommer till Nederländerna och utomlands erbjuder tillväxtmöjligheter som parterna inte längre finner lokalt.

"Nederländerna är liten internationellt. Så vi måste samarbeta så mycket som möjligt ". Webbutiker med olika bakgrunder kan agera tillsammans på en marknad eller, om så inte är fallet, kan de leta efter synergi bakom kulisserna. "Transport är ett exempel."

VD Piet Coelewij of Wehkamp skulle ge lite mer kontext senare samma dag. Under hans föreläsning säger han: "År 2011 var den största delen av Twinkle 100 i Nederländerna insåg av holländska partier. Fem år senare ser du att utländska partier växer med tusen procent i omsättning "och att fyra företag från topp tio Twinkle 100 kommer från utlandet. Coelewij: "Men det är inte så att holländarna har börjat köpa mer över de nationella gränserna. Det är stabilt på tre procent. "

Top